Hamilemiyim

Arkadaşlar evde erken gebelik testi yaptim adetim 3 gun kaldi 4 tane yaptım hepsi silik cikti ikinci cizgi kan verdim adetim gecmedi dedigim gibi 2 cikti betahcg doktordan gelincede test yaptin tekrar 2. Cizgi silik cikti

Aynı miratech ovulasyon testi gibi geldi banada kanda cıkması lazımdı demekki yok canım

Bazı testler yalancı pozitif veriyor, bu betaya böyle çıkması imkansız. Marka değiştirin inşallah yükselir değerin

Arkadaşlar evde erken gebelik testi yaptim adetim 3 gun kaldi 4 tane yaptım hepsi silik cikti ikinci cizgi kan verdim adetim gecmedi dedigim gibi 2 cikti betahcg doktordan gelincede test yaptin tekrar 2. Cizgi silik cikti
Aynı miratech ovulasyon testi gibi geldi banada kanda cıkması lazımdı demekki yok canım
İlk bebegimdede oyle olmstu cikmamisti bir kacgun daha bekliyorum cok istiyorum olmasini lutfen dua edjn baana

E tamam dünden beri diyoruz canım gebelik testi değil bu yumurtlama testi yapıyosun onda hep çift çizgi çıkar zaten

Reactions: JES
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…