İdrarla yapilan gebelik testiOvulasyon testi mi bu?
Gördüm yazmışsınız bu markayı bilmiyordum. Net bi pozitif yani 20 30 değer olmalıydı.İdrarla yapilan gebelik testi
Banada öyle geldi kullandığım için biliyorumAynı miratech ovulasyon testi gibi geldi banada kanda cıkması lazımdı demekki yok canım
Arkadaşlar evde erken gebelik testi yaptim adetim 3 gun kaldi 4 tane yaptım hepsi silik cikti ikinci cizgi kan verdim adetim gecmedi dedigim gibi 2 cikti betahcg doktordan gelincede test yaptin tekrar 2. Cizgi silik cikti
İlk bebegimdede oyle olmstu cikmamisti bir kacgun daha bekliyorum cok istiyorum olmasini lutfen dua edjn baanaAynı miratech ovulasyon testi gibi geldi banada kanda cıkması lazımdı demekki yok canım
Evet o marka ama yanlis mi gosteriyo anlamdim simdi ben busabah gene tekrarladim gene silik bir cizgi ciktiAynı miratech ovulasyon testi gibi geldi banada kanda cıkması lazımdı demekki yok canım
Yani ovulasyon testi mi?Evet o marka ama yanlis mi gosteriyo anlamdim simdi ben busabah gene tekrarladim gene silik bir cizgi cikti
Minatec denilen testten erken gebelik testiYani ovulasyon testi mi?
Canım 2 betaya böyle çıkmaz sonuç. Testi atar mısın bi daha sabah yaptığını mesela ama uzaktan çek görünsün kompleMinatec denilen testten erken gebelik testi
Canım 2 betaya böyle çıkmaz sonuç. Testi atar mısın bi daha sabah yaptığını mesela ama uzaktan çek görünsün komple
İşte diğer tarafı merak etmiştim bu ucu değil :)
Kiz diger ucun birse yok bacim neresine bakcan anlamadimİşte diğer tarafı merak etmiştim bu ucu değil :)
Yani bu testler gebelik testi değiller benceKiz diger ucun birse yok bacim neresine bakcan anlamadim
Yani bu testler gebelik testi değiller benceOvulasyon testi yaziyor uzerindeYani bu testler gebelik testi değiller bence
Yani bu testler gebelik testi değiller benceUzerimde ovulasyon testi yaziyorYani bu testler gebelik testi değiller bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?