hamilemiyim

damlabenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
70
20
3
kızlar hamilelik var mı bakar mısınız nolur

Eklentiler

• 9FF613D9-3324-4B8E-9B4B-4D53B034E2CF.webp
    9FF613D9-3324-4B8E-9B4B-4D53B034E2CF.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 81
Değilsin canım üzgünüm. Değerin 0.2

Beraber olduktan 12 gün içerisinde idrar testi yapılsa sonuç gösterir mi yoksa 12 günden önce test yapsam hanile olsam bile negatif mi gösterir

Beraber olduktan 12 gün içerisinde idrar testi yapılsa sonuç gösterir mi yoksa 12 günden önce test yapsam hanile olsam bile negatif mi gösterir
erken teşhis edem gebelik testleri var çok sıkıntıya girersen geç olmadan kan testi yaptır

Referans değeri hamileliği gösteren değerdir... Şani 5ten yüksek ise değeriniz gebelikten sös edilebilir. Ama sizin değerinis 0.2 gebeliğin yanından bile geçmediniz. Rahat olun.

12 gün sonra kanda belli olur. Adet geçince idrarda..

erken teşhis edem gebelik testleri var çok sıkıntıya girersen geç olmadan kan testi yaptır
Ondan yptım ama negatif gösterdi üzerinde adete 6 gün öncesine kadar doğru sonuç diyor daha 10 gün oldu bizim boşalalı

Referans değeri hamileliği gösteren değerdir... Şani 5ten yüksek ise değeriniz gebelikten sös edilebilir. Ama sizin değerinis 0.2 gebeliğin yanından bile geçmediniz. Rahat olun.
yani demek istediğim attığım fotoğrafta o kısım boş hani bir sıkıntı çıkar mı diye hiç bilmiyorum bu işleri onun için sordum sıkıntıya girdim de

yani demek istediğim attığım fotoğrafta o kısım boş hani bir sıkıntı çıkar mı diye hiç bilmiyorum bu işleri onun için sordum sıkıntıya girdim de
Kardeşim demek istediğini anladım.. ama sen benm söylediğimi anlamadın belli ki. Diyorum ki referans aralığının yazıp yazmaması önemli değil referans aralığı demek gebelikte değerin kaç olması gerektiğini gösteren aralık demek.. senin için önemli olan çıkan değerin. Değerin 0.2 gebelik yok.

Peki 12 günden önce idrarda belli olur mu
Olmaz. Çünkü spermin yumurta ile buluşma yolculuğu 3 gün. Döllenip rahme yerleşmesi ve beta salgılaması da 7 günü buluyor. Yani toplam 10 günlük bin süreç. 10. Günün sonunda kanda beta salgılanmaya başlanır.. ve beta ilk olarak kanda salgılanır.b sonradan idrarda salğılanlaşa başlar. En net sonuç kan tahlilidir.. adetten 2 gün önce idrar tahlilinde çıkabilir ama onda da en kesin sonuç adetin gecikmesi üzerine yapılan idrar testidir

Back
X