Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef bu sonuç negatif görünüyorkızlar hamilelik var mı bakar mısınız nolur
ay içime su serptiniz eminsiniz değil miMalesef bu sonuç negatif görünüyor
Değilsin canım üzgünüm. Değerin 0.2
eminsiniz değil mi normal yaniDeğilsin canım üzgünüm. Değerin 0.2
Sonuç negatif hamile degıl sınızkızlar hamilelik var mı bakar mısınız nolur
Eminiz canım negatifay içime su serptiniz eminsiniz değil mi
Niye emin olmayayım. Değerin 0. 1 bile değileminsiniz değil mi normal yani
referans aralığı girilmemiş o bir şey değiştirir miSonuç negatif hamile degıl sınız
refarans değeri girilmemiş ama bir şey değişmez değil mi girilse bile sonuçta bir oynama olmazDeğilsin canım üzgünüm. Değerin 0.2
erken teşhis edem gebelik testleri var çok sıkıntıya girersen geç olmadan kan testi yaptırBeraber olduktan 12 gün içerisinde idrar testi yapılsa sonuç gösterir mi yoksa 12 günden önce test yapsam hanile olsam bile negatif mi gösterir
12 gün sonra kanda belli olur. Adet geçince idrarda..Beraber olduktan 12 gün içerisinde idrar testi yapılsa sonuç gösterir mi yoksa 12 günden önce test yapsam hanile olsam bile negatif mi gösterir
Ondan yptım ama negatif gösterdi üzerinde adete 6 gün öncesine kadar doğru sonuç diyor daha 10 gün oldu bizim boşalalıerken teşhis edem gebelik testleri var çok sıkıntıya girersen geç olmadan kan testi yaptır
yani demek istediğim attığım fotoğrafta o kısım boş hani bir sıkıntı çıkar mı diye hiç bilmiyorum bu işleri onun için sordum sıkıntıya girdim deReferans değeri hamileliği gösteren değerdir... Şani 5ten yüksek ise değeriniz gebelikten sös edilebilir. Ama sizin değerinis 0.2 gebeliğin yanından bile geçmediniz. Rahat olun.
Kardeşim demek istediğini anladım.. ama sen benm söylediğimi anlamadın belli ki. Diyorum ki referans aralığının yazıp yazmaması önemli değil referans aralığı demek gebelikte değerin kaç olması gerektiğini gösteren aralık demek.. senin için önemli olan çıkan değerin. Değerin 0.2 gebelik yok.yani demek istediğim attığım fotoğrafta o kısım boş hani bir sıkıntı çıkar mı diye hiç bilmiyorum bu işleri onun için sordum sıkıntıya girdim de
Peki 12 günden önce idrarda belli olur mu12 gün sonra kanda belli olur. Adet geçince idrarda..
Olmaz. Çünkü spermin yumurta ile buluşma yolculuğu 3 gün. Döllenip rahme yerleşmesi ve beta salgılaması da 7 günü buluyor. Yani toplam 10 günlük bin süreç. 10. Günün sonunda kanda beta salgılanmaya başlanır.. ve beta ilk olarak kanda salgılanır.b sonradan idrarda salğılanlaşa başlar. En net sonuç kan tahlilidir.. adetten 2 gün önce idrar tahlilinde çıkabilir ama onda da en kesin sonuç adetin gecikmesi üzerine yapılan idrar testidirPeki 12 günden önce idrarda belli olur mu