- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
- Konu Sahibi MERAKLI MELO
-
Testler negatifse çoğu zaman gebelik yok demek oluyor. Silik cizgi gorurseniz kan verin kesinlessin.kızlar merhaba ; yaklaşık kasım ayından buya bebek düşünüyoruz . Normalde adetim asla gecikmez fakat bugün 5. günüm hala adet olmadım 3 tane kaset test birde gecikmenin 4. günü kanda gebelik yaptım negatif bu şekilde olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ?
bu arada ben çok taze üyeyim inşallah bu yazıyı doğru iletebilmişimdir selamlar
Kanda negatifse negatiftir. Yine de bir hafta bekleyin yine olmazsa tekrar verirsiniz geç döllenme vs ihtimaline karşın.kızlar merhaba ; yaklaşık kasım ayından buya bebek düşünüyoruz . Normalde adetim asla gecikmez fakat bugün 5. günüm hala adet olmadım 3 tane kaset test birde gecikmenin 4. günü kanda gebelik yaptım negatif bu şekilde olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ?
canım aslında kafam ambale diye bilirim ilk kaset testler pozitif gii silik çıktı sonraki kaset testler negatif sonra dahada emin olayım diye 4. gün kan testi yaptım yine negatif ne saçma değil mi ?Testler negatifse çoğu zaman gebelik yok demek oluyor. Silik cizgi gorurseniz kan verin kesinlessin.
Hayir buna kimyasal gebelik deniyor.canım aslında kafam ambale diye bilirim ilk kaset testler pozitif gii silik çıktı sonraki kaset testler negatif sonra dahada emin olayım diye 4. gün kan testi yaptım yine negatif ne saçma değil mi ?
evet cuma günü dr gittim ultrasonda kese yok dedi ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi anlamadımHic doktora gittiniz mi? Ultrason kan testi vs verdiniz mi?
Ya bebek icin kalinlasir ya da regl olmak icin. Son testler de negatifse regl gelecek demektir.evet cuma günü dr gittim ultrasonda kese yok dedi ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi anlamadım
inşallah değildir yaşım 39 baya istiyorum olsun diyeHayir buna kimyasal gebelik deniyor.
Kanda negatif olunca yanı genelde olmuyorkızlar merhaba ; yaklaşık kasım ayından buya bebek düşünüyoruz . Normalde adetim asla gecikmez fakat bugün 5. günüm hala adet olmadım 3 tane kaset test birde gecikmenin 4. günü kanda gebelik yaptım negatif bu şekilde olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ?
ben 39 yaşımdayım 17 yaşında da oğlum var düzenli gebelik takvimi tutatrım adetim hiç gecikmez fakat anlamadım neden böyle oldu inşallah geç döllenmedir o nasıl birşey bilmiyorum ama :)Hormonlariniz yumurtalariniz rahminiz hepsi normal mi? Kontrole gittiniz mi? Esinizin de sperm testi vermesi gerekiyor.
Once pozitif sonra negatif gördüğünüz icin gec dollenme degil kimyasal gebelik oluyor bu.ben 39 yaşımdayım 17 yaşında da oğlum var düzenli gebelik takvimi tutatrım adetim hiç gecikmez fakat anlamadım neden böyle oldu inşallah geç döllenmedir o nasıl birşey bilmiyorum ama :)
ne gıcık birşey bu beklemek 2 aydır korunmasız ilişkim var hamilemiyim değilmiyim diye wc gitmeken bir hal oldum halime hem gülüyor hem üzülüyorum :)Ya bebek icin kalinlasir ya da regl olmak icin. Son testler de negatifse regl gelecek demektir.
ne gıcık birşey bu beklemek 2 aydır korunmasız ilişkim var hamilemiyim değilmiyim diye wc gitmeken bir hal oldum halime hem gülüyor hem üzülüyorum :)
pozitif değim test bir değişik pembe koyu çizgi diğeri gri gibi beyaz gibi bişey sanki hiç doğurmamış kadar acemiyim ilk çocuğumu öğrendiğimde 3 aylık hamileyim baya ara verdim birşey hatırlamıyorum : )Once pozitif sonra negatif gördüğünüz icin gec dollenme degil kimyasal gebelik oluyor bu.
Doktor kan istemis negatif çıkmış. Bence her sey cok kesin abla. Bu ay regli bekle. Gelecek ay insallah.ne gıcık birşey bu beklemek 2 aydır korunmasız ilişkim var hamilemiyim değilmiyim diye wc gitmeken bir hal oldum halime hem gülüyor hem üzülüyorum :)
sorma evet ama yaşım geçti diye panik yaptım ben ikinci evliliğimi yeni yaptımda :)2 ay çok kısa bir süre üzülmek için...
Paniklemeyin yani 2 ay allahaşkına :) doktora gidip amh değerinize bi baktırın içiniz rahat olsun.sorma evet ama yaşım geçti diye panik yaptım ben ikinci evliliğimi yeni yaptımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?