hamilemiyim.

MERAKLI MELO

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.293
934
38
42
kızlar merhaba ; yaklaşık kasım ayından buya bebek düşünüyoruz . Normalde adetim asla gecikmez fakat bugün 5. günüm hala adet olmadım 3 tane kaset test birde gecikmenin 4. günü kanda gebelik yaptım negatif bu şekilde olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Testler negatifse çoğu zaman gebelik yok demek oluyor. Silik cizgi gorurseniz kan verin kesinlessin.

Kanda negatifse negatiftir. Yine de bir hafta bekleyin yine olmazsa tekrar verirsiniz geç döllenme vs ihtimaline karşın.

Testler negatifse çoğu zaman gebelik yok demek oluyor. Silik cizgi gorurseniz kan verin kesinlessin.
canım aslında kafam ambale diye bilirim ilk kaset testler pozitif gii silik çıktı sonraki kaset testler negatif sonra dahada emin olayım diye 4. gün kan testi yaptım yine negatif ne saçma değil mi ?

canım aslında kafam ambale diye bilirim ilk kaset testler pozitif gii silik çıktı sonraki kaset testler negatif sonra dahada emin olayım diye 4. gün kan testi yaptım yine negatif ne saçma değil mi ?
Hayir buna kimyasal gebelik deniyor.

Kanda negatif olunca yanı genelde olmuyor
Gec yumurtlamadan dolayi adet duzenınız kaymış galıba pko da olabilir.

Hormonlariniz yumurtalariniz rahminiz hepsi normal mi? Kontrole gittiniz mi? Esinizin de sperm testi vermesi gerekiyor.
ben 39 yaşımdayım 17 yaşında da oğlum var düzenli gebelik takvimi tutatrım adetim hiç gecikmez fakat anlamadım neden böyle oldu inşallah geç döllenmedir o nasıl birşey bilmiyorum ama :)

ben 39 yaşımdayım 17 yaşında da oğlum var düzenli gebelik takvimi tutatrım adetim hiç gecikmez fakat anlamadım neden böyle oldu inşallah geç döllenmedir o nasıl birşey bilmiyorum ama :)
Once pozitif sonra negatif gördüğünüz icin gec dollenme degil kimyasal gebelik oluyor bu.

Once pozitif sonra negatif gördüğünüz icin gec dollenme degil kimyasal gebelik oluyor bu.
pozitif değim test bir değişik pembe koyu çizgi diğeri gri gibi beyaz gibi bişey sanki hiç doğurmamış kadar acemiyim ilk çocuğumu öğrendiğimde 3 aylık hamileyim baya ara verdim birşey hatırlamıyorum : )

ne gıcık birşey bu beklemek 2 aydır korunmasız ilişkim var hamilemiyim değilmiyim diye wc gitmeken bir hal oldum halime hem gülüyor hem üzülüyorum :)
Doktor kan istemis negatif çıkmış. Bence her sey cok kesin abla. Bu ay regli bekle. Gelecek ay insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…