hamilemiyim.

MERAKLI MELO

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.293
934
38
42
kızlar merhaba ; yaklaşık kasım ayından buya bebek düşünüyoruz . Normalde adetim asla gecikmez fakat bugün 5. günüm hala adet olmadım 3 tane kaset test birde gecikmenin 4. günü kanda gebelik yaptım negatif bu şekilde olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Hakkında hayırlısı olur inşallah canım Anlattığım gebeliğim ilkiydi kızım oldu şuan 2 buçuk yaşında şimdi tekrar hamileyim 5 aylık bu da kız inşallah
en sevdiğim cinsiyet benimde bir oğluum var allahım sağlıklı ömürler versin 17 yaşında benim ikinci evliliğim bizde geç kaldık ama istiyoruz bakalım rabbim ne verirse en hayırlısını en sağlıklısını versin cemicümlesiyle birlikte bana da :)

kızlar günaydın şaka gibi bir süreç yaşadım resmen :)anlatayım da sizlerde umut olsun rabbim gönüllerinize gör versin inşallah benim yaşım 38 hatta 39 a girdim (1982) ikinci evliliğimi yaptım ve bir bebeğimiz olsun istedik aralıkta denedik olmadı sonra ocakta tekrar denedik :) bu defa oldu ama nasıl :) 3 Ocak 2021 benim son adet günüm adetlerim yıllardır takvim tutarım asla gün şaşmaz belki binde bir şaşar ama oda geç değil erken olur 27 ocak 2021 de yine adet olmalıydım ancak olmadım bu ayı öyle güzel değerlendirdim ki anlatamam :) adet olmam gereken tarihten iki gün önce yani ayın 25 de pembemsi bir akıntım bir sonraki wc ye gidişimde ise kırmızı gibi bir akıntım oldu ve bir daha da olmadım adetim 2 gün geçti kontrol için dr gitmiştim rahim duvarında kalınlaşma var ya gebesin yada adetin geciktiği için dedi sonra 4 gün geçti kan testi değer 0,100 bal gibi negatif 3 şubatta yine kaset test negatif 4 şubata başka özel dr muayene oldum her şey normal dedi polip var rahim ağzında ama küçük dedi ve bana adetin başlamış dedi fakat ben adet olmadım 9. günde yine kaset test yine kapı gibi negatif :) dün 12. gündü akşam yaptım silik çıktı sabah o çizgi kopkoyu yani pozitif :) bakalım bir kaç gün sonra kan veririm sonra dr Allah hayırlısını versin herkesin hakkında demem oki eğer adetleriniz hiç değişmiyor hep düzenli oluyorsa ve ilk defa gecikiyorsa ve siz o aşamada bebek düşündüğünüz bir zamana denk geldi ise benim gibi elli sefer test yapmadan sabırla bekleyin ve mucizeniz gelsin inşallah bu yazılarımı okuyan herkese umut olur rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah sevgiyle kalın

nasıl karmaşık duygulardayım şaka gibi bir gün yaşıyorum çokta üzgünüm oysa dün pozitifi görünce nasılda havalara uçmuştum

Daha 2-3 aydır deniyorsunuz İnşallah çok bekletmeden gelir minik ama böyle kafaya taktıkça taktıkça da olmaz, evladınız varmış zaten siz bizden daha iyi bilirsiniz 2-3 ay daha çokk kısa bir süre, üzülmeyin.

Siz doktora gidiyorsunuz sanırım ama eşiniz kontrol oldu mu?

sizden daha iyi bilmiyorum maalesef :) ben ilk gebeliğimde 19 yaşımdaydı ve hiç bir şey hatırlamıyorum ne yazık ki hem o zaman internet falan böyle eyler yoktu ki konuşulmazdı da şöyle böyle diye o konular inanın sizden daha acemiyim diyebilirim :)

10.gün yumurtlamadan sonra mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…