- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
- Konu Sahibi MERAKLI MELO
-
en sevdiğim cinsiyet benimde bir oğluum var allahım sağlıklı ömürler versin 17 yaşında benim ikinci evliliğim bizde geç kaldık ama istiyoruz bakalım rabbim ne verirse en hayırlısını en sağlıklısını versin cemicümlesiyle birlikte bana da :)Hakkında hayırlısı olur inşallah canımAnlattığım gebeliğim ilkiydi kızım oldu şuan 2 buçuk yaşında şimdi tekrar hamileyim 5 aylık bu da kız inşallah
en sevdiğim cinsiyet benimde bir oğlum var allahım sağlıklı ömürler versin 17 yaşında benim ikinci evliliğim bizde geç kaldık ama istiyoruz bakalım rabbim ne verirse en hayırlısını en sağlıklısını versin cemicümlesiyle birlikte bana da :)hepsinin yeri ayrı birde kızın tadına bakmayı nasip etsin rabbm :)
eşim aynı kişi değil oğlum ilk evliliğimden canım :)2 aydir deniyorsunuz. Hormonal bir sorun yoksa mutlaka olur. Esiniz sperm degerlerine baktırmali bence. 17 sene once ile simdiki degerleri ayni olmaz.
O zaman esiniz mutlaka sperm degerlerine baktirsin.eşim aynı kişi değil oğlum ilk evliliğimden canım :)
kuzum testim pozitif çıktı :)O zaman esiniz mutlaka sperm degerlerine baktirsin.
idrar testi prodictor pozitif ikiside kıp kırmızı kanda negatif aldım akşam şaka gibikuzum testim pozitif çıktı :)
Kimyasal geçirmiş olmayın?idrar testi prodictor pozitif ikiside kıp kırmızı kanda negatif aldım akşam şaka gibi
ama adet olmadım :)Kimyasal geçirmiş olmayın?
ama adet olmadım :)
nasıl karmaşık duygulardayım şaka gibi bir gün yaşıyorum çokta üzgünüm oysa dün pozitifi görünce nasılda havalara uçmuştumValla bilemedim. Gelecek ay olur inşallah
nasıl karmaşık duygulardayım şaka gibi bir gün yaşıyorum çokta üzgünüm oysa dün pozitifi görünce nasılda havalara uçmuştum
sizden daha iyi bilmiyorum maalesef :) ben ilk gebeliğimde 19 yaşımdaydı ve hiç bir şey hatırlamıyorum ne yazık ki hem o zaman internet falan böyle eyler yoktu ki konuşulmazdı da şöyle böyle diye o konular inanın sizden daha acemiyim diyebilirim :)Daha 2-3 aydır deniyorsunuzİnşallah çok bekletmeden gelir minik ama böyle kafaya taktıkça taktıkça da olmaz, evladınız varmış zaten siz bizden daha iyi bilirsiniz 2-3 ay daha çokk kısa bir süre, üzülmeyin.
Siz doktora gidiyorsunuz sanırım ama eşiniz kontrol oldu mu?
10.gün yumurtlamadan sonra mıydı?Gecikmenin ilk gününden itibaren test yaptım bazı günler 2 tane yaptım. Ruhsal olarak değişiklik vardı çünkü hemde klomen kullanmıştım ama yumurtam büyümemişti kontrolde. hergün test yaptım hep negatifti 10.gün yaptım dedim artık çıkmazsa söktürücü kullanırım ama elhamdülillah o akşam çok silik pozitifi gördüm ertesi günde değerim 37ydi dediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?