- 17 Mayıs 2016
- 10
- 1
- 86
- 31
- Konu Sahibi Pelinnilep
Test görselim bu kizlar . Dun yaptim onceki.gunde mormal testte negatif cikmisti bunda silik cizgi cikti anlamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik ler silik çıkarabilir bata kaç gün var cnm çok yeniyse kaset testte çıkmamış olabilir testin hassasiyetiyle ilgiliTest görselim bu kizlar . Dun yaptim onceki.gunde mormal testte negatif cikmisti bunda silik cizgi cikti anlamadim Eki Görüntüle 2808996
bugün 3 .günüm olması gerekiyordu geciktimErken gebelik ler silik çıkarabilir bata kaç gün var cnm çok yeniyse kaset testte çıkmamış olabilir testin hassasiyetiyle ilgili
Anladım canım yumurtlama gününü takip ettin mi peki geç döllenme olabilirbugün
bugün 3 .günüm olması gerekiyordu geciktim
Anladım canım yumurtlama gününü takip ettin mi peki geç döllenme olamal
malesef etmedim kan versem 3 gün gecikmede sonuç alır mıyım bekleyim miAnladım canım yumurtlama gününü takip ettin mi peki geç döllenme olabilir
3 gün gecikmeyle kesin sonuç alır mıyım kan testinde özel acilde yaptırıcam akşam çünkü 80 lira istiyorlar sabah gidemiyorum çalışıyorumBen bu markanın erken gebelik testini yaptım yanında 3 tane normal kaset test yaptım hepsinde çizgi böyleydi ama kimyasal gebelik oldu sanırım adet olmuştum çok güvenilir değil en iyisi kan testi
teşekkür ederim çok ümitlenmek istemiyorum kan yaptırıcam birde burda okuduğum kimyasal gebelik olayı korkuttu beniBence hamilesin hayırlı olsun![]()
Evet alırsın adet tarihinden önce bile alıyorlar kan testinde küçükte olsa çıkıyor canım3 gün gecikmeyle kesin sonuç alır mıyım kan testinde özel acilde yaptırıcam akşam çünkü 80 lira istiyorlar sabah gidemiyorum çalışıyorum
3 gün gecikmeyle kesin sonuç alır mıyım kan testinde özel acilde yaptırıcam akşam çünkü 80 lira istiyorlar sabah gidemiyorum çalışıyorum
teşekkür ederim haber veririm sizlereTabiki alırsın canım git kan ver için rahat etsin
Rica ederim geçmiş olsunteşekkür ederim haber veririm sizlere