S Stellas Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Mart 2019 67 44 18 31 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #21 madamma .!.: Eki Görüntüle 2813504 Merhaba arkadaşlar bu ay klomen kullandım günüm 3 gün geçti acaba klomenin mi etkisi yoksa hamilemiyim Genişletmek için tıkla... Baya hamilesiniz. Tabi kan testide yaptırın ve Dikkat edin bazı seyleri yemeyin icmeyin artık
madamma .!.: Eki Görüntüle 2813504 Merhaba arkadaşlar bu ay klomen kullandım günüm 3 gün geçti acaba klomenin mi etkisi yoksa hamilemiyim Genişletmek için tıkla... Baya hamilesiniz. Tabi kan testide yaptırın ve Dikkat edin bazı seyleri yemeyin icmeyin artık
madamma Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2020 169 107 53 28 31 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #22 M e g g .!.: Kopkoyu ikinci çizgi var hala sormana şaşırdım cidden Ovulasyon testi değil ki klomenin etkisiyle koyu gözüksün falan ihtimal olsun Hcg bu, klomen buna etki etmez Tebrikler sağlıkla kavuş Allah'ın izniyle Genişletmek için tıkla... Çok sağol canım ümidim yoktu hiç o yüzden şaşırdım baya
M e g g .!.: Kopkoyu ikinci çizgi var hala sormana şaşırdım cidden Ovulasyon testi değil ki klomenin etkisiyle koyu gözüksün falan ihtimal olsun Hcg bu, klomen buna etki etmez Tebrikler sağlıkla kavuş Allah'ın izniyle Genişletmek için tıkla... Çok sağol canım ümidim yoktu hiç o yüzden şaşırdım baya