HAMILEMIYIM ?

ikizlerin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
11
2
1
30
Kizlar mrh yeni uye oldum.
Bise sormak istiyorum yardici olurmusunuz . ilk bebegimi 7 ay once 6 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum . Smid 4 5 aydir korumasiz iliski devam cocuk istiyoruz. Gectigimiz ay 25. gunde adet oldum mnormalde 28. gunde bir olurdum bu ay 25. gunum gecio 27. gunum bugun sizxe 25. mi baz almam lazim 28. gunum. yarin onumu beklesemde oyle mi test yapsam ??

Evet bekle biraz daha adet tarihinden en az 3gün geçsin öyle test yap. Hatta evde yapma direk kan ver testlerde yanıltıyo bazen

Anladim cnm Tesekkur ederim ederim ama tek anlamadgim 28. gunumden sonrasini mi baz alim yoksa gecen ay 25. gunumde gelen adet tarihini mi ve sol kasıgim cok batio acio

Anladim cnm Tesekkur ederim ederim ama tek anlamadgim 28. gunumden sonrasini mi baz alim yoksa gecen ay 25. gunumde gelen adet tarihini mi ve sol kasıgim cok batio acio
Geçen ayı değil gecen ayları baz alın bazen hava değişikliği stres adeti geçiktirebiliyor. Her ay 28. Günde adet oluyorsanız ona göre testinizi yapın. Adet günü yada adetten 1-2 gün sonra gebelik testinde çıkabilir

Adet olmadan 5-6 gün öncede kan testlerinde pozitif çıkabiliyormuş denediniz mi

Cok pardon kan testi yapmadim idrar testi yaptim cikmadi . ve adet tarihimde adetim geldi ama 1 ped bile dolmadi hala leke leke gelio gecen ayda boyle oldu kan vermistim o zmn bise cikmamisti ve zaten hic bi belirtim de suan yok o yuzden kan vermeyede gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…