Hamilemiyim

Elfipts28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2021
27
7
1
29
Merhaba ben bu siteye ilk kez katılıyorum ve sorucam soru konusunda baba yardımcısı olucağınıza eminin bir senelik evliyim adetim iki gün gecikti ve test yaptım bugün test te tek çizgi olarak gözüküyor ama ışığa tutunca ikinci çizgi gölge şeklinde acaba gebelik var mı?

İnşallah hamilesindir biz 8 aydır deniyoruz

Amin amin inşallah çok amin çok istiyorum Birtane olsun en azından sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat rabbim sizede en kısa zamanda bu sevinci yaşatsın inşallah

Umut vermek istemem ama ben ışıkta zor görünen çizgiyle hamile olduğumu anladım. Hatta o kadar görünmüyordu Kİ eşim görmediği konusunda emindi ama ben hamileydim sabah ilk idrarla testi tekrarla . Bir de testin markası da önemli bazı testlerin kuruluk çizgileri olabiliyor. Erken gebelik testlerinde de ince çizgi hamilelik olmasa da çıkıyor.

İnşallah bende de vardır okadar çok istiyorum ki rabbim banada nasip etsin ve isteyen bütün ailelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…