- 7 Temmuz 2020
- 269
- 110
- 23
- 28
- Konu Sahibi Selin Mehmet
-
Ben göremedim kuzum umarım vardır bir kaç gün sonra tekrarla testi
Tamam çok teşekkür ederimBen göremedim kuzum umarım vardır bir kaç gün sonra tekrarla testi
Anladım aslında bende şimdi yapmak istemedim 1 hafta öncesinde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı ve çıkmayada devam ediyor ayrıca sık sık acıkıyorum dün içine doğdu yapmak istedim o yüzden test yaptım Bi umut işteBu test çok yanıltıyor kendim bizzat yaşadığım için söylüyorum adet gününüzün geçmesini bekleyin derim
İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir bende çok istiyorum bir kızım var ikinci için uğraşıyoruz ama hala olmadı bu testte 3 defa net bi şekilde pozitif gördüm hatta bi tanesinide adetimden bir gün önce yapmıştım pozitif çıkınca sevinmiştim ama adet oldum inşallah sizinki doğrudurAnladım aslında bende şimdi yapmak istemedim 1 hafta öncesinde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı ve çıkmayada devam ediyor ayrıca sık sık acıkıyorum dün içine doğdu yapmak istedim o yüzden test yaptım Bi umut işte
İnşallah Rabbim hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah siz görüyormusunuz çizgiyi yoksa benim kuruntu yapıyorumİnşallah Rabbim gönlünüze göre verir bende çok istiyorum bir kızım var ikinci için uğraşıyoruz ama hala olmadı bu testte 3 defa net bi şekilde pozitif gördüm hatta bi tanesinide adetimden bir gün önce yapmıştım pozitif çıkınca sevinmiştim ama adet oldum inşallah sizinki doğrudur
Amin inşallah ben göremedim ama inşallah dilediğniz gibi olurİnşallah Rabbim hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah siz görüyormusunuz çizgiyi yoksa benim kuruntu yapıyorum
Sona dogru cok silik goruyorum hemenmi cikti
Yani ilk yaptığımda bişey göremedim ama testi oynatinca sağ sola çevirdim ışığa tuttum belli oluyorduSona dogru cok silik goruyorum hemenmi cikti
Bende adete 5 gun kala ogrendim
İnşallah canım cümlemizeAmin inşallah ben göremedim ama inşallah dilediğniz gibi olur
Ilk 5 dkada cikarsa hamilelik tir ondan sonra yaniltiyoYani ilk yaptığımda bişey göremedim ama testi oynatinca sağ sola çevirdim ışığa tuttum belli oluyordu
Anladım adet günümü bekliyecem bakalım hayırlısıIlk 5 dkada cikarsa hamilelik tir ondan sonra yaniltiyo
Bnmkiler 5 dk icinde belli oluyordu
Bi tedavi gordunuzmu bu ayAnladım adet günümü bekliyecem bakalım hayırlısı
Yani tedavi görmedim sadece ovulasyon testi kullandımBi tedavi gordunuzmu bu ay
Insallah olumlu sonuc alirsin cnmYani tedavi görmedim sadece ovulasyon testi kullandım
İnşallah canım Allah razı olsunInsallah olumlu sonuc alirsin cnm
Insallah olumlu sonuc alirsin
Merak ettim hamile misiniz acabaİnşallah canım cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?