Hamilemiyim

Ecem 01onur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
43
20
3
26
IMG-20211004-WA0006.webp

Inşaallah bütün duam allahım isteyen herkese nasip etsin ❣
Merhabalar. Adet gecikmemizin kaçıncı gününde test yaptınız. Benim son adet günüm 10 Ağustos eylülün 13 ü gibi olmam gerekti ama olmadım. 18 Eylül gibi test yaptım negatif çıktı ama hala daha olmadım ekim 13 gibi 2 ay olcak nerdeyse olmayalı. Sizden de sağlıklı haberler alırız inşallah💗

Kan verdim fakat saglik ocaginda ki doktor idrar yolu enfeksiyonun da olabilir dedi 3 te sonuç alcam fakat 3 kere yaptim 3 de pozitif
Hayatimda boyle bir sey duymadim. Test pozitif cikarsa idrar yolu enfeksiyonu da mi olabilirmis. Benim net enfeksiyonum var su an. Testler negatif çıkıyor. Kusura bakmasin ama saçmalamış biraz.

Merhabalar. Adet gecikmemizin kaçıncı gününde test yaptınız. Benim son adet günüm 10 Ağustos eylülün 13 ü gibi olmam gerekti ama olmadım. 18 Eylül gibi test yaptım negatif çıktı ama hala daha olmadım ekim 13 gibi 2 ay olcak nerdeyse olmayalı. Sizden de sağlıklı haberler alırız inşallah💗
Bu kadar gecikmeyle negatifse negatiftir. Muayene olun isterseniz. Bir problem olabilir.

Merhaba son adet günüm 25 ağustostu ben 5 ekim gibi test yaptim pozitif cıktı ❤ insallah bir an once hayirli haberi alirsiniz 🙏

Hayatimda boyle bir sey duymadim. Test pozitif cikarsa idrar yolu enfeksiyonu da mi olabilirmis. Benim net enfeksiyonum var su an. Testler negatif çıkıyor. Kusura bakmasin ama saçmalamış biraz.
Bi an kotu oldum saglik ocağından çıktım tekrar test aldım bu sefer de pozitif çıktı simdi saat iki buçuğu bekliyorum

Randevu aldım bakalım nasip. Geç döllenme filan diyorlar. Problem değil de bebek çıkar umarım 💗 ikinci test yapmaya çekindim. Bakalım doktor ne diyecek
2 ay gecikme demek 12 haftalik bebek demek. Testte cikmamasi mümkün degil. Gec dollenme bu kadar geç olmaz.

Back
X