- 7 Ekim 2021
- 43
- 20
- 3
- 26
- Konu Sahibi Ecem 01onur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayırlı olsun
Kan verdim fakat saglik ocaginda ki doktor idrar yolu enfeksiyonun da olabilir dedi 3 te sonuç alcam fakat 3 kere yaptim 3 de pozitifTest pozitif, hemen kan verin. Insallah sagliklidir.![]()
Teşekkür ederim inşallah ❤Evet hayırlı olsun![]()
InşallahHadi inşallah gönlünüze göre olur
Hayirli olsun cift cizgiyi gordunuz bizede dua edin bizde gorelim
Inşaallah bütün duam allahım isteyen herkese nasip etsin ❣Hayirli olsun cift cizgiyi gordunuz bizede dua edin bizde gorelim![]()
Merhabalar. Adet gecikmemizin kaçıncı gününde test yaptınız. Benim son adet günüm 10 Ağustos eylülün 13 ü gibi olmam gerekti ama olmadım. 18 Eylül gibi test yaptım negatif çıktı ama hala daha olmadım ekim 13 gibi 2 ay olcak nerdeyse olmayalı. Sizden de sağlıklı haberler alırız inşallahInşaallah bütün duam allahım isteyen herkese nasip etsin ❣
Hayatimda boyle bir sey duymadim. Test pozitif cikarsa idrar yolu enfeksiyonu da mi olabilirmis. Benim net enfeksiyonum var su an. Testler negatif çıkıyor. Kusura bakmasin ama saçmalamış biraz.Kan verdim fakat saglik ocaginda ki doktor idrar yolu enfeksiyonun da olabilir dedi 3 te sonuç alcam fakat 3 kere yaptim 3 de pozitif
Bu kadar gecikmeyle negatifse negatiftir. Muayene olun isterseniz. Bir problem olabilir.Merhabalar. Adet gecikmemizin kaçıncı gününde test yaptınız. Benim son adet günüm 10 Ağustos eylülün 13 ü gibi olmam gerekti ama olmadım. 18 Eylül gibi test yaptım negatif çıktı ama hala daha olmadım ekim 13 gibi 2 ay olcak nerdeyse olmayalı. Sizden de sağlıklı haberler alırız inşallah![]()
Merhaba son adet günüm 25 ağustostu ben 5 ekim gibi test yaptim pozitif cıktı ❤ insallah bir an once hayirli haberi alirsinizMerhabalar. Adet gecikmemizin kaçıncı gününde test yaptınız. Benim son adet günüm 10 Ağustos eylülün 13 ü gibi olmam gerekti ama olmadım. 18 Eylül gibi test yaptım negatif çıktı ama hala daha olmadım ekim 13 gibi 2 ay olcak nerdeyse olmayalı. Sizden de sağlıklı haberler alırız inşallah![]()
İnşallah teşekkür ederimmmmmMerhaba son adet günüm 25 ağustostu ben 5 ekim gibi test yaptim pozitif cıktı ❤ insallah bir an once hayirli haberi alirsiniz![]()
Bi an kotu oldum saglik ocağından çıktım tekrar test aldım bu sefer de pozitif çıktı simdi saat iki buçuğu bekliyorumHayatimda boyle bir sey duymadim. Test pozitif cikarsa idrar yolu enfeksiyonu da mi olabilirmis. Benim net enfeksiyonum var su an. Testler negatif çıkıyor. Kusura bakmasin ama saçmalamış biraz.
Randevu aldım bakalım nasip. Geç döllenme filan diyorlar. Problem değil de bebek çıkar umarımBu kadar gecikmeyle negatifse negatiftir. Muayene olun isterseniz. Bir problem olabilir.
Beta hcg gebelikle yükselir. Ben olsam aile hekimimi degistirirdim. Çok saçmalamış bence.Bi an kotu oldum saglik ocağından çıktım tekrar test aldım bu sefer de pozitif çıktı simdi saat iki buçuğu bekliyorum
Sanirim bazi idraryolu enfeksiyonlar hamilelik belirtileriyle örtüşüyor o yuzden demis olabilir.Hayatimda boyle bir sey duymadim. Test pozitif cikarsa idrar yolu enfeksiyonu da mi olabilirmis. Benim net enfeksiyonum var su an. Testler negatif çıkıyor. Kusura bakmasin ama saçmalamış biraz.
2 ay gecikme demek 12 haftalik bebek demek. Testte cikmamasi mümkün degil. Gec dollenme bu kadar geç olmaz.Randevu aldım bakalım nasip. Geç döllenme filan diyorlar. Problem değil de bebek çıkar umarımikinci test yapmaya çekindim. Bakalım doktor ne diyecek