Hamilemiyim

Ecem 01onur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
43
20
3
26
IMG-20211004-WA0006.webp

Merhabalar. Adet gecikmemizin kaçıncı gününde test yaptınız. Benim son adet günüm 10 Ağustos eylülün 13 ü gibi olmam gerekti ama olmadım. 18 Eylül gibi test yaptım negatif çıktı ama hala daha olmadım ekim 13 gibi 2 ay olcak nerdeyse olmayalı. Sizden de sağlıklı haberler alırız inşallah💗
Merhaba gezinirken denk geldim de merak ettim benim de adetim geçti gerçi düzensiz ama 43. gün hala adet olmadım test negatif çıktı doktora gittiniz mi merak ettim konuyu 🙏🏻

Merhaba bende en son 24 Ağustos da adet oldum ama hala daha adet olmadım test de negatif çıkıyor gerçi adetim de düzensiz ama bilmiyorum artık ne yapıcam
Doktora gidin aradan çok uzun zaman geçmiş negatif çıkıyorsa belli ki gebelik yok muayene etmesi gerek eğer gebelik yoksa söktürücü ile adetinizin gelmesi lazım bende de pcos var adet olmamaniz size zarar beklemenin bir anlamı yok şuanda aradan ne kadar zaman geçmiş

Doktora gidin aradan çok uzun zaman geçmiş negatif çıkıyorsa belli ki gebelik yok muayene etmesi gerek eğer gebelik yoksa söktürücü ile adetinizin gelmesi lazım bende de pcos var adet olmamaniz size zarar beklemenin bir anlamı yok şuanda aradan ne kadar zaman geçmiş
Öyle yapıcam artık mecburen 😔

Back
X