Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olman imkansızMerhaba 2 gun önce erkek arkadaşımla surtunme yoluyla ilişkiye girdik içime girmedi ama vajinamin üstüne boşaldı bakireyim ama spermi içine gelmiş olabilir mi hamile kalırmıyım doğurganlık donemi düşükse hamile kalırmıyım lütfen yardımcı olun
Merhaba 2 gun önce erkek arkadaşımla surtunme yoluyla ilişkiye girdik içime girmedi ama vajinamin üstüne boşaldı bakireyim ama spermi içine gelmiş olabilir mi hamile kalırmıyım doğurganlık donemi düşükse hamile kalırmıyım lütfen yardımcı olun
Gerçekten mi ya çok korkuyorum bacağımda ıslaklk vardo ama genetal bölgeye geldimi bilmiyorum 10 dakka olmadan yıkadım ama korkuyorum adet duzensizlgimde varHamile olman imkansız
Yok sanmıyorum canım sonuçta içerde boşalma olmamış sürtünme diyorsun o yüzden imkansızGerçekten mi ya çok korkuyorum bacağımda ıslaklk vardo ama genetal bölgeye geldimi bilmiyorum 10 dakka olmadan yıkadım ama korkuyorum adet duzensizlgimde var
Ama arasına boşaldı sızmış olablirmi sizsa bile hamile kalmak okadr kolaymi ya ne biliyim cok korktum birçok şey okudum risk var yaziyo olmamasi icin ne kullanmayalımYok sanmıyorum canım sonuçta içerde boşalma olmamış sürtünme diyorsun o yüzden imkansız
Prezervatif kullan kolay değil 2 senedir amuda kalkmadigim kaldıAma arasına boşaldı sızmış olablirmi sizsa bile hamile kalmak okadr kolaymi ya ne biliyim cok korktum birçok şey okudum risk var yaziyo olmamasi icin ne kullanmayalım
Ya sürtünme oldu ve vajinanin ustune boşaldı icime değil hamile kalir miyimPrezervatif kullan kolay değil 2 senedir amuda kalkmadigim kaldı
Kalabilirsiniz de kalmayabilirsinizdeYa sürtünme oldu ve vajinanin ustune boşaldı icime değil hamile kalir miyim
Yüzde 50 50 yaniKalabilirsiniz de kalmayabilirsinizde
Adet düzensizliğimde var ve doğurganlığa baktım düşük yaziyo olurmu yinedeKalabilirsiniz de kalmayabilirsinizde
OlabilirAdet düzensizliğimde var ve doğurganlığa baktım düşük yaziyo olurmu yinede
Olabilirgebeli
Gebeliği engellemek icin ne yapmaliyim birde sonraki adete hesabıma göre 20 gun var yinede kalablirmiyimOlabilir
Prezervatif kullanın tabi ki de kalabilirsinizGebeliği engellemek icin ne yapmaliyim birde sonraki adete hesabıma göre 20 gun var yinede kalablirmiyim
Şuan hamile kalabilme riski yüksek midirPrezervatif kullanın tabi ki de kalabilirsiniz
Evet korunmadigin heran yüksektirŞuan hamile kalabilme riski yüksek midir
İçime bosalmasa bile mi yüksekEvet korunmadigin heran yüksektir
Evet yüksek her şekilde yüksek yüksek olmasa bile korun sağlık açısından korun cinsell yolla bulaşan bir sürü hastalık varİçime bosalmasa bile mi yüksek
Arkadaşım kaç tane arkadaşlar yazmış anlamıyor musun yaşın mı küçük? madem korkuyorsun neden ilişki yaşıyorsun sonrada sürtünme ile hamile kalır mıyım diyorsun Google diye birşey var araştır o zaman kaç kişi yazmış yazılanlardan tatmin olmamışsın halen soruyorsun ay sonunda görürsün ne olup olmadığını !İçime bosalmasa bile mi yüksek