Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet göbek deliğine geldi ise kesin hamile kalmışsındır içine boşalmaya gerek yokİçime bosalmasa bile mi yüksek
Hamile kalma olasılığın çok düşük ama bu kadar tereddüt içinde kalmamak için ertesi gün hapı kullansaydın keşke böylece gebe kalma olasılığın sıfıra inerdiMerhaba 2 gun önce erkek arkadaşımla surtunme yoluyla ilişkiye girdik içime girmedi ama vajinamin üstüne boşaldı bakireyim ama spermi içine gelmiş olabilir mi hamile kalırmıyım doğurganlık donemi düşükse hamile kalırmıyım lütfen yardımcı olun
Merhaba 2 gun önce erkek arkadaşımla surtunme yoluyla ilişkiye girdik içime girmedi ama vajinamin üstüne boşaldı bakireyim ama spermi içine gelmiş olabilir mi hamile kalırmıyım doğurganlık donemi düşükse hamile kalırmıyım lütfen yardımcı olun
spermi içeri girecek de senin oluşmuş yumurtalar çatlar durumda bekliyor oda dölleyecekte sonra yola çıkacaklarda zaten ortalama 3 güne anca çıkar ondada ağrı sızı hissetmezsin canım hamile kalmak dizilerdeki gibi tokalaşınca olmuyor inan çok zor içini ferah tutMerhaba 2 gun önce erkek arkadaşımla surtunme yoluyla ilişkiye girdik içime girmedi ama vajinamin üstüne boşaldı bakireyim ama spermi içine gelmiş olabilir mi hamile kalırmıyım doğurganlık donemi düşükse hamile kalırmıyım lütfen yardımcı olun
ıslaklık zevk suyudur yada akıntın gelmiştir sende isteklindin nihayetinde normal şeyler ...Gerçekten mi ya çok korkuyorum bacağımda ıslaklk vardo ama genetal bölgeye geldimi bilmiyorum 10 dakka olmadan yıkadım ama korkuyorum adet duzensizlgimde var
hahaha sonra yola çıkacaklar iyiymiş valla :))))spermi içeri girecek de senin oluşmuş yumurtalar çatlar durumda bekliyor oda dölleyecekte sonra yola çıkacaklarda zaten ortalama 3 güne anca çıkar ondada ağrı sızı hissetmezsin canım hamile kalmak dizilerdeki gibi tokalaşınca olmuyor inan çok zor içini ferah tutHiç kasma ama zinadan uzak dur rabbim başına veriri sınanırsın
bu sana ders olsun bu korku yeter
![]()
Ne diyeyim anlar bu şekilde diye açık açık yazdım yaş ufak belli dehahaha sonra yola çıkacaklar iyiymiş valla :))))
çok açıklayıcı olmuş valla biz 6 senedir normal yolla kalamadık ,arkadaş sürtünmeden bahsediyor:)) muhammet kuşu sandı kendisini galiba ağızdan ağıza hamile kalabilir de aslında:)Ne diyeyim anlar bu şekilde diye açık açık yazdım yaş ufak belli de![]()
ahahaha hiç sorma birde kalamayanlar bu durumu iyice tiye alıyor:-D bende senin gruptanım komik geliyor sürtünme işi falançok açıklayıcı olmuş valla biz 6 senedir normal yolla kalamadık ,arkadaş sürtünmeden bahsediyor:)) muhammet kuşu sandı kendisini galiba ağızdan ağıza hamile kalabilir de aslında:)
:))) aynen canım ya valla dalga geçiyorlar bizim le sanki öyle düşünüyorum:)ahahaha hiç sorma birde kalamayanlar bu durumu iyice tiye alıyor:-D bende senin gruptanım komik geliyor sürtünme işi falanHazreti Meryem gibi düşünüyorlar galiba bu işi. Dizilerde de bir kere beraber olurlar nedense o gece de hep alkollü olurlar hoopp 2 güne miğde bulanır .doktor bangır bangır diyor alkol sigara uyuşturucu
napsınlar dizilerde böyle görüyorlar.
Çok teşekkür ederim ya yok nidaha tövbe zaten böyle bise yaomam adet gunu bekliyorum şimdi adetimde düzensiz oldgu icin nasıl olcak bilmiyorum birde 2 gun gecti karinda rahtszlk migdede ara aea bulantı normal mi ve günde bi belirti olurmuspermi içeri girecek de senin oluşmuş yumurtalar çatlar durumda bekliyor oda dölleyecekte sonra yola çıkacaklarda zaten ortalama 3 güne anca çıkar ondada ağrı sızı hissetmezsin canım hamile kalmak dizilerdeki gibi tokalaşınca olmuyor inan çok zor içini ferah tutHiç kasma ama zinadan uzak dur rabbim başına veriri sınanırsın
bu sana ders olsun bu korku yeter
![]()
24 ama ilk defa böyle bisey yaşadım ve açıkçası bilgisiz olduğum için korkum yüksek erkek arkadaşım bosaldgni soyleyince çok korktum icine sizmis olablir diye sürterken ama adetim bittikden 8 gun yaşadık bunu 10 gecmeden yuzeyse oyle su tuttum yıkadım ama kizlik bozulmadan hamile kalinabilme ihtimalini bilmiyorduk gerçekten bilseydim böyle nise yapmazdım o uizden hamike kalırmıyım korkusu bar içimdeyaşın kaç yavrum senin:) kalmazsn merak etme
24 yaşındayım da bilgisiz olduğum icin baya korku var bilmiyodum okadar araştırdım ihtimal var yazıyo her yerde buda beni daha cok korkuttu afedersiniz vajinanin icine değilde dudak kisminin icine surttugu icin oraya boşalmış bi problem olmaz dimiNe diyeyim anlar bu şekilde diye açık açık yazdım yaş ufak belli de![]()
Olmaz canım için rahat olsun .24 yaşındayım da bilgisiz olduğum icin baya korku var bilmiyodum okadar araştırdım ihtimal var yazıyo her yerde buda beni daha cok korkuttu afedersiniz vajinanin icine değilde dudak kisminin icine surttugu icin oraya boşalmış bi problem olmaz dimi