- 7 Eylül 2021
- 463
- 147
- 53
- Konu Sahibi Mylovebaby
Arkadaşlar sabah uyandığımda test yaptım hamilemiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi görünüyor canım kan ver
Sabah yaptıktan somra uyumuşum sonra 10 gibi uyandığımda baktığımda böyleydiSilik çizgi görünüyor canım kan ver![]()
Üstteki test sabah uyandığımda yaptığım silik çizgi çıkan test beyaz olanıda emin olmak için biraz önce yaptım ama onda bişey görünmüyorSilik çizgi görünüyor canım kan ver![]()
Yarın sabah tekrar test yap koyulasirsa kan ver canımSabah yaptıktan somra uyumuşum sonra 10 gibi uyandığımda baktığımda böyleydi![]()
İkinci testte bende göremedimÜstteki test sabah uyandığımda yaptığım silik çizgi çıkan test beyaz olanıda emin olmak için biraz önce yaptım ama onda bişey görünmüyor![]()
Var mı yok mu kararsız kaldım ne yapmam gerekiyoİkinci testte bende göremedim
Yok regl zamanım yarınCanım üzmek istemem hevesle yazmışsın böyle ama ben ikisinde de birşey göremedim. İlk testte çok çok silik var gibi ama onda da uyuyup uyanmışsın o yüzden kuruma çizgisi büyük ihtimalle. Reglin gecikmiş miydi?
Reglden bir gün önce belki çıkmıyor da olabilir eğer yarın olmazsan bir test daha yaparsın ama bu testlere göre şimdilik birşey yok gibi. Hakkında hayırlısı olsun inşallahYok regl zamanım yarın
Amin inşallah,Reglden bir gün önce belki çıkmıyor da olabilir eğer yarın olmazsan bir test daha yaparsın ama bu testlere göre şimdilik birşey yok gibi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Nasıl emin olabilirim kuruma çizgisi olup olmadığınaReglden bir gün önce belki çıkmıyor da olabilir eğer yarın olmazsan bir test daha yaparsın ama bu testlere göre şimdilik birşey yok gibi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Ya bir yerde okumuştum test çubuğunun üstüne birkaç damla su damlatınca eğer silik çizgi kayboluyorsa kuruma çizgisidir falan diye ama ne kadar doğru bilemem. Çoğu kişide yok öyle işe yaramıyor dedi ama yinede bir dene istersen.Nasıl emin olabilirim kuruma çizgisi olup olmadığına
Muhtemelen yok gibi canım olsa silikte olsa belli olurdu sanırım bnde sevinmiştim oysa.. Benm 4 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştimVar mı yok mu kararsız kaldım ne yapmam gerekiyo![]()
Muhtemelen yok gibi canım olsa silikte olsa belli olurdu sanırım bnde sevinmiştim oysa.. Benm 4 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim
Uzme kendini bende üç ay önce bos gebelik sonrası kürtaj oldm. Tekrar bu ay hamile kaldım. Sabret sende o güzel günleri göreceksin inşallahYine hüsrana uğradım demekki
İnşallah canımUzme kendini bende üç ay önce bos gebelik sonrası kürtaj oldm. Tekrar bu ay hamile kaldım. Sabret sende o güzel günleri göreceksin inşallah
Dediğin gibi yaptım çizgi gitmedi yinede kuruma çizgisi mi oluyorYa bir yerde okumuştum test çubuğunun üstüne birkaç damla su damlatınca eğer silik çizgi kayboluyorsa kuruma çizgisidir falan diye ama ne kadar doğru bilemem. Çoğu kişide yok öyle işe yaramıyor dedi ama yinede bir dene istersen.