Hamilemiyim?

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
463
147
53
IMG_20211031_110852.webp

Arkadaşlar sabah uyandığımda test yaptım hamilemiyim 😱😱😍😍😍

Silik çizgi görünüyor canım kan ver 🙏🏻🌼
Üstteki test sabah uyandığımda yaptığım silik çizgi çıkan test beyaz olanıda emin olmak için biraz önce yaptım ama onda bişey görünmüyor 😔

Eklentiler

• IMG_20211031_112741.webp
    IMG_20211031_112741.webp
    12 KB · Görüntüleme: 83
Canım üzmek istemem hevesle yazmışsın böyle ama ben ikisinde de birşey göremedim. İlk testte çok çok silik var gibi ama onda da uyuyup uyanmışsın o yüzden kuruma çizgisi büyük ihtimalle. Reglin gecikmiş miydi?

Yok regl zamanım yarın
Reglden bir gün önce belki çıkmıyor da olabilir eğer yarın olmazsan bir test daha yaparsın ama bu testlere göre şimdilik birşey yok gibi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🥰

Ah cnm değilsin gibi duruyor. Bu kadar azcık silikler belki 1 hafta kala flan olur. Tabi geç döllenme değilse senin bat günün gelmiş 😔

Nasıl emin olabilirim kuruma çizgisi olup olmadığına
Ya bir yerde okumuştum test çubuğunun üstüne birkaç damla su damlatınca eğer silik çizgi kayboluyorsa kuruma çizgisidir falan diye ama ne kadar doğru bilemem. Çoğu kişide yok öyle işe yaramıyor dedi ama yinede bir dene istersen.

Ya bir yerde okumuştum test çubuğunun üstüne birkaç damla su damlatınca eğer silik çizgi kayboluyorsa kuruma çizgisidir falan diye ama ne kadar doğru bilemem. Çoğu kişide yok öyle işe yaramıyor dedi ama yinede bir dene istersen.
Dediğin gibi yaptım çizgi gitmedi yinede kuruma çizgisi mi oluyor

Back
X