Hamılemıyım

Acabahamilemiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
26
8
86
36
Kac gundur testte hep sılık cızgılerım vardı hatta sabah yaptıgumda bıle sılık cızgım vardı. Aradan 4 saat gecınceee ıdrara cıktım ama kokusu kotuydu ıdrarımın onunla test yaptımm testım poztıf cıktı ıkı cizgim cıktı normal gebelik testınde sımdı ben hamılemıyım test bozuk olsa anlardım
IMG_20211218_194559.webp

Kac gundur testte hep sılık cızgılerım vardı hatta sabah yaptıgumda bıle sılık cızgım vardı. Aradan 4 saat gecınceee ıdrara cıktım ama kokusu kotuydu ıdrarımın onunla test yaptımm testım poztıf cıktı ıkı cizgim cıktı normal gebelik testınde sımdı ben hamılemıyım test bozuk olsa anlardımEki Görüntüle 2972270
Diğer testlerde de çıkmış sonuçta bence kan verin. Tebrikler

Kac gundur testte hep sılık cızgılerım vardı hatta sabah yaptıgumda bıle sılık cızgım vardı. Aradan 4 saat gecınceee ıdrara cıktım ama kokusu kotuydu ıdrarımın onunla test yaptımm testım poztıf cıktı ıkı cizgim cıktı normal gebelik testınde sımdı ben hamılemıyım test bozuk olsa anlardımEki Görüntüle 2972270
Hamilesiniz hayırlı ugurlu olsun . Kan testi verip artış kontrolü isteyebilir doktor. Birde adetten önce veya adet Zamanı hiç belirtiniz var mıydı acaba diğer zamanlardan farklı

Hamilesiniz hayırlı ugurlu olsun . Kan testi verip artış kontrolü isteyebilir doktor. Birde adetten önce veya adet Zamanı hiç belirtiniz var mıydı acaba diğer zamanlardan farklı
Saol cok tesekur ederim adet zamanıı benım göguslerım cok sızladı bel agrım vardıı aynı adet olucakmıss gıbıydım sonra gectı tabi bende sasırmıstım suan bu sekılde cıkınca ınsallah olsun istiyorum

Testi ne zaman yaptiniz peki benim adetime 4 gun var bugun erken gebelik testi yaptim negatif cikti malesef kasik agrilarim oluyo sonra bakiyorim geciyo akintim oldu 1 2 gun negatif cikti ama acaba erkenmi yaptim yanlis cikabilirmi icimdeki umudu atamiyorum bir turlu 🙄

Ben adetim gectıkten 12 gun sonra yaptımm daha 6 gun gectıgınde yapmıstım sılık cıkmıstı bugun 12 gun yıne olmasaydıı ılac kullanıcaktımm bu sekılde cıktı ve bendee pazartesı doktora gıdıpp ogrenıcemm

Ben adetim gectıkten 12 gun sonra yaptımm daha 6 gun gectıgınde yapmıstım sılık cıkmıstı bugun 12 gun yıne olmasaydıı ılac kullanıcaktımm bu sekılde cıktı ve bendee pazartesı doktora gıdıpp ogrenıcemm
Hayırlı olsun gebeliğin canım mis gibi de gebesin maşallah 😊🤩😍 sen bana umut oldun reglim 6 gün geçti 3. gün yaptım negatif bende bekliyorum sabırla kasık ağrım vardı geçti sen gibi bilmem artık nasip

Missss gibi gebesin ♥️ direk kan ver 5 haftalıktır rahat :))

Saol cnm cok teskur ederim vallaha beklıyorumm ansızın yaptım 6 gun oda sılık cıkmıstıı sonra ara ara yapmıstımm takı adet gelmeyene kadar dunde boyle cıktı saskınımm herseyım bitti agrılarım hersey ama arada kasıklarım agrıoo bıcak saplanıyor gıbıı. Bel agrımm gitti gögüslerde hassasiyet gıttı insallah cnm sende bende hamıleyızdır ben hala innamıyorumm doktora gıtmedenn saka gibi geliooo hala hep teste bakıorum acaba kaybolucakmı dıye hepde duruyorr bozulmadan 🙏🙏🙏🙏🙏🙏😔😔😔

Saol cnm cok teskur ederim vallaha beklıyorumm ansızın yaptım 6 gun oda sılık cıkmıstıı sonra ara ara yapmıstımm takı adet gelmeyene kadar dunde boyle cıktı saskınımm herseyım bitti agrılarım hersey ama arada kasıklarım agrıoo bıcak saplanıyor gıbıı. Bel agrımm gitti gögüslerde hassasiyet gıttı insallah cnm sende bende hamıleyızdır ben hala innamıyorumm doktora gıtmedenn saka gibi geliooo hala hep teste bakıorum acaba kaybolucakmı dıye hepde duruyorr bozulmadan 🙏🙏🙏🙏🙏🙏😔😔😔
Canım benim inşallah gebeyizdir umarım herşey gönlünce olur kuzum bir doktara bir bakalım ne diyecek ama mis gibi gebesin ♥️ Allah'ın izni ile inşallah ☺️😍

Adetiniz gecikince mi yaptınız

Back
X