2 gün sonra tekrar kan verin değeriniz artıyorsa hamilesiniz değilse kimyasal gebelik olabilirMerhaba adetimin 1 gun oncesinde lekelenme oldu kahverengimsi renkte acik Pempe seklinde devam etti. 4 gun oldu test yaptim silik Cikti hepsi kan verdim sonucum 15.29. Hamilesin dedi doktor Ama degerlerim cok düşük. Bugun 4 Uncu gunum ara ara kan orkid doldurmayacak sekilde akiyor bazende sadece peceteyle sildigim zaman. Hamilemiyim biraz tedirgin oldum ben ilk defa yasiyorum . yasiyan varmi boyle durumu ne yapmam gerekiyor
Neden direk tekrar doktorun yanina gitmediniz kanamayi söylemediniz mi? Bende 12 değer ile öğrendim doktor bana 2 gün sonra tekrarla dedi. 2 gün sonra aynı hastane aynı saatte tekrarladim 56 çıktı. Sizinde eğer kimyasal vs. Olmadıysa değeriniz artıyorsa kanama tehlikeli olabilir. Doktorun yanına gidin tekrar kan verin duruma göre progestan verir bebeğin tutunmasi icin evde beklemeyinMerhaba adetimin 1 gun oncesinde lekelenme oldu kahverengimsi renkte acik Pempe seklinde devam etti. 4 gun oldu test yaptim silik Cikti hepsi kan verdim sonucum 15.29. Hamilesin dedi doktor Ama degerlerim cok düşük. Bugun 4 Uncu gunum ara ara kan orkid doldurmayacak sekilde akiyor bazende sadece peceteyle sildigim zaman. Hamilemiyim biraz tedirgin oldum ben ilk defa yasiyorum . yasiyan varmi boyle durumu ne yapmam gerekiyor
Bugun gidicem kan vermeye2 gün sonra tekrar kan verin değeriniz artıyorsa hamilesiniz değilse kimyasal gebelik olabilir
Geçmiş olsun inşallah bir şey yokturBugun gidicem kan vermeye
Kadın doğuma gitsen sana progestan verip tekrar değerine bakar. İnşallah güzel sonuçlar olsun kanamayı ihmal etmeDoktora gittim soyledim beni kadin dpguma yonlerdi ben acile arastirmaya gitmistim gece. Dogum doktoruda alttan muayene dedi bunuda ben istemedim cocuk tutunmaya calistigi icin hani varsa eger diye düşündüm
merhaba 44.23 cikti kan degerlerim onceki 15.29 ama hala yerlesme kanamasi yasiyorumNeden direk tekrar doktorun yanina gitmediniz kanamayi söylemediniz mi? Bende 12 değer ile öğrendim doktor bana 2 gün sonra tekrarla dedi. 2 gün sonra aynı hastane aynı saatte tekrarladim 56 çıktı. Sizinde eğer kimyasal vs. Olmadıysa değeriniz artıyorsa kanama tehlikeli olabilir. Doktorun yanına gidin tekrar kan verin duruma göre progestan verir bebeğin tutunmasi icin evde beklemeyin
inşallahhh sağlıklı bir gebelikti
Kaç günde tekrarladiniz testi ilk 15 çıkınca iki gün sonra yapılması lazımKan degerim
merhaba 44.23 cikti kan degerlerim onceki 15.29 ama hala yerlesme kanamasi yasiyorum
2 günde de olsa değeriniz bi tık düşük artmış bence acilen kanamanızda devam ediyorsa progestan fitil kullanmak bebeğinizin tutunmasina yardımcı olur ihmal etmeyin lütfenKan degerim
merhaba 44.23 cikti kan degerlerim onceki 15.29 ama hala yerlesme kanamasi yasiyorum
Bu yasadiginiz sey yerlesme kanamasi degil yalnizKan degerim
Bana da öyle geldiBu yasadiginiz sey yerlesme kanamasi degil yalniz
Kadin doguma gittiginizde vajinal muayeneyi kabul etseydiniz size progesteron verirdi muhtemelen ama kendi kafanizda kurdugunuz fikirler sebebiyle pek de iyi bir durumda degilsiniz anlasilan. İnsallah saglikli ilerlerBana da öyle geldi
Yanlışlıkla bana alıntı yapmışsınızKadin doguma gittiginizde vajinal muayeneyi kabul etseydiniz size progesteron verirdi muhtemelen ama kendi kafanizda kurdugunuz fikirler sebebiyle pek de iyi bir durumda degilsiniz anlasilan. İnsallah saglikli ilerler
Ay pardon sizi konu sahibi sanip alintilamisim kusura bakmayinYanlışlıkla bana alıntı yapmışsınızinsallah arkadaş görür mesajlari
Yok önemli değil estağfurullah. Ben de benzer şeyleri söyledim de inşallah bi doktora gider bu kadar kanama normal degilAy pardon sizi konu sahibi sanip alintilamisim kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?