Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meraba 3 ay önce sezaryan ile doğum yaptım ve tuplerimi baglattim bu üçüncü dogumum. 40 kımdan sonra adet olmadim ama 10 15 gün sonra sürekli iki günde bi kanaamam oluyodu 1 2 gün şurup geciyodu 15 20 gün böyle devam etti 2 ay dan beri adet olmuyorum dikişlerim ağrıyor ve karnimda şişlik 1 haftadan beride karnım agriyor var doktor kordonlarini baglatigin halde hamile kalmayacagin anlamına gelmez demişti bı kaç hamilelik belirtisi var tuplerini baglatipta böyle hamile. kalan oldumu yada ilk cocuklarimda sütüm korumamisti sonrakiler de korurmu
Âdet döngünüz başlamamış ki daha enfeksiyon veya başka bir rahatsızlik da olabilir bir de tüpler bağlanmış. Bence doktora muayene olun. Süt korumuyor ne yazık ki. Ama tüplerin bağlanmasına da guvenmeyeceksek neye güvenelim bilemedim
Doğuma girmeden önce 700 kadından biri hamile kaliyor tuplerini baglatnsa bile dediler sağlık ocaginada gittim oda hamile kalma ihtimalin var dedi. Düşük bir ihtimalde olsa tüpler bağlansa bile düzensizlik olmaz dedi sağlık ocağındaki ebe