- Emoji Skoru
- 50
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Pinarsudden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi mı ovulasyon testi mı yani yumurtlama testi mıEki Görüntüle 3001726 reglime 2 gün var ama test böyle çıkıyor. Regli öncesi yanılma ihtimali var mıdır? Başına gelen oldu mu?
Evet canim gebelik var görünüyor teste göre. Kan ver hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 3001726 reglime 2 gün var ama test böyle çıkıyor. Regli öncesi yanılma ihtimali var mıdır? Başına gelen oldu mu?
Umarım bu sefer olur. 5. Sefer olacak. Başarısız tüp bebek operasyonundan sonra mucize gibiGebelik testi mı ovulasyon testi mı yani yumurtlama testi mı
Umarım bu sefer olur. 5. Sefer olacak. Başarısız tüp bebek operasyonundan sonra mucize gibiEvet canim gebelik var görünüyor teste göre. Kan ver hayırlısı olsun inşallah![]()
Gebelik testiGebelik testi mı ovulasyon testi mı yani yumurtlama testi mı
Tebrikler ne bekliyosunuz dahaEki Görüntüle 3001726 reglime 2 gün var ama test böyle çıkıyor. Regli öncesi yanılma ihtimali var mıdır? Başına gelen oldu mu?
Haftaya cumartesi vereceğim. Bir hafta geçsin istiyorum. Yine sonuç kötü olsun istemiyorumTebrikler ne bekliyosunuz dahakan verin
Kötü düşünmeyin bekleyebilmekte sabır işi sabredebilirseniz tabiHaftaya cumartesi vereceğim. Bir hafta geçsin istiyorum. Yine sonuç kötü olsun istemiyorum
İnşallah mucizen olur canımUmarım bu sefer olur. 5. Sefer olacak. Başarısız tüp bebek operasyonundan sonra mucize gibi