Hamilemiyim

Tugce0700

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
1.319
1.356
83
26
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım, yeni evliyim ve kistinde dolayı hemen hamile kalmam lazım, vajinusmusu yeni yendim sayılır ve ilişkiye girdiğimizden beri eşim hiç korunmadı. Adetime 3 gün var ve 1 haftadır felan alt bölgem şiş göğüs uçlarım biraz hassas kendimden şüpheleniyorum ve erken gebelik testi yaptım, hayalet çizgi denilen şey çıktı emin olamadım buarada evet kistten dolayı bazı şeyler zor ama yumurtalık seviyem 7 doktor iyi demişti

Hayalet çizgi sadece çizginin çıkacağı yeri gösteriyor sanki, hiç pembelik göremiyorum. Olsa hafifte olsa pembelik oluyor. Erken olduğu içinde olabilir siz adet tarihinizi bekleyin ümitlenmek için

Gebelikte belirti 6. Haftadan sonra başlar. Kist çoğu durumda gebeliğe engel değil. Stres yapmayın. Ben burda bi çizgi göremedim. Gebe olunca damlatır damlatmaz ikinci cizgi silikte olsa pembenin çok açığı oluyor. Hemen çıkmadıysa biraz daha bekleyin adet geçince test yapın

Evet en iyisi adetin gecikmesini beklemek teşekkür ederim

İnsan ümitlenince sabırsız oluyor biraz hemen denemek istiyorcevabınız için teşekkürler

Canım ben çok silik bı çizgi görüyorum.inşallah vardır.sen yarın sabah ilk idrarınla bitane daha yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…