Hamilemiyim?

senersler

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
139
29
18
31
Merhabalar kızlar benim bu ay gebelik düşünerek korunmasız ilişki yaşadım eşimle . Ve adetim şuan 3 gün geçikti idrar testi yaptım fakat negatif (erken gebelik testi) kan testi yaptırmalımıyım sizce göğüslerim ve kasıklarım ağrıyor arada tegl olucak gibi ama hala olmadım normalde hep düzenli bir şekilde olurdum?

Bence biraz daha beklemelisin. Bir tanıdığımda düzenli adet oluyordu gecikmesi oldu baya bi gebelik testi yaptı negatifti sonra da adet oldu. Bence hemen gidip kan verme biraz daha beklemelisin. Bende hep beklemeyip kan verdim pişman oldum sonrasında kanamam oldu hemen

Bende sizin gibi yanıldım 6 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum uzun süre korunduğumuz için hemen tutmaması normal dedi doktor sizinde öyleyse eğer tamamen psikolojik hissettikleriniz kendinizi ona odaklamayın lütfen daha çok yeni

Çok zormuş gerçekten yani ilk ay olmayacağını biliyordum yani olmaz diye düşünüyordum ama psikolojik olarak böyle oldum heralde . Adet düzenimi bozdum sanırım

Teşekkür ederim sanırım olsun istedim ve kafama çok taktım

Benim de ilk ay 3 gün gecikmişti ama sonra adet olmuştum canım önceki hamileliğim de ilk aydan olunca çok beklenti içine girip kafaya takmıştım ama 2. Ay kendimi rahat bıraktım hiç takmadım kafaya ve güzel haberi aldım inşallah hamilesindedir tabi ama değilsen de sıkma canını her ay yeni bir umut

Çok zormuş gerçekten yani ilk ay olmayacağını biliyordum yani olmaz diye düşünüyordum ama psikolojik olarak böyle oldum heralde . Adet düzenimi bozdum sanırım
Hayır ilk korunmasız ilişkiye bundan sonraki regl düzeninde bozulucam bu da çok normal çünkü rahim çocuk arıyor olucak hazırlıyor bir nevi kendini o yüzden sıkma canını kendini rahat bırak herşey Allahtan psikoloji burda çok önemli ne kadar kafaya takarsan o kadar çok üzülürsün akışına bırakmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…