Hamilemiyim

Cheery _

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
39
11
8
24
Merhaba herkese hayırlı akşamlar birşey sormak istiyorum ben bugün gebelik testi yaptım çizginin biri silik çıktı 4 gündür kasıklarıma sancı giriyordu ağrı kesiciyle ayakta kalıyordum Ağrı kesicinin dozajı yüksek “diclafom “ Kullanıyordum zaten bir haftadır falan meme uçlarım çok sertleşmişti Normalde adetim olması gerekiyordu ben o ağrıyı adet ağrısı sandım arkadaşım bugün bana dedi hamile olabilir misin dedi ben de bugün test yaptım çizginin biri silik çıktı Doktorumu aradım para almak için geçiştirdiler buradan tecrübeli ablalarıma sormak istedim zaten resmini de atacağım bana dönüş yaparsanız çok sevinirim🥰
6C35C6B9-548B-4124-B8EB-337243ABE50D.webp

Eklentiler

• 1AFDFDE4-BDCE-41C5-851A-1C72232CED9E.webp
    1AFDFDE4-BDCE-41C5-851A-1C72232CED9E.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 28
Pozitif gözüküyor, tebrikler. Hamilelik şüpheniz varken neden ağır ağrı kesiciler kullandınız ki

Hamilesiniz sağlıkla ilerler inşallah

Pozitif olabilir yakın bir yerde kan verince net olur. Doktor uzaktan zaten bir şey yapamaz ne gelsin elinden

Merhaba herkese hayırlı akşamlar birşey sormak istiyorum ben bugün gebelik testi yaptım çizginin biri silik çıktı 4 gündür kasıklarıma sancı giriyordu ağrı kesiciyle ayakta kalıyordum Ağrı kesicinin dozajı yüksek “diclafom “ Kullanıyordum zaten bir haftadır falan meme uçlarım çok sertleşmişti Normalde adetim olması gerekiyordu ben o ağrıyı adet ağrısı sandım arkadaşım bugün bana dedi hamile olabilir misin dedi ben de bugün test yaptım çizginin biri silik çıktı Doktorumu aradım para almak için geçiştirdiler buradan tecrübeli ablalarıma sormak istedim zaten resmini de atacağım bana dönüş yaparsanız çok sevinirim🥰Eki Görüntüle 3089399
Tebrik ederim, hamilesinizdir🥰tam emin olmak için kan testi yaptırın bence

Merhaba herkese hayırlı akşamlar birşey sormak istiyorum ben bugün gebelik testi yaptım çizginin biri silik çıktı 4 gündür kasıklarıma sancı giriyordu ağrı kesiciyle ayakta kalıyordum Ağrı kesicinin dozajı yüksek “diclafom “ Kullanıyordum zaten bir haftadır falan meme uçlarım çok sertleşmişti Normalde adetim olması gerekiyordu ben o ağrıyı adet ağrısı sandım arkadaşım bugün bana dedi hamile olabilir misin dedi ben de bugün test yaptım çizginin biri silik çıktı Doktorumu aradım para almak için geçiştirdiler buradan tecrübeli ablalarıma sormak istedim zaten resmini de atacağım bana dönüş yaparsanız çok sevinirim🥰Eki Görüntüle 3089399
Hamilesiniz tebrikler 🤗

Pozitif gözüküyor, tebrikler. Hamilelik şüpheniz varken neden ağır ağrı kesiciler kullandınız ki
Şüphem yoktu ben polikistik over sendromum var adetim gecikmeli oluyor adet olacam diye kullandım karnımın ağrısına adet sancısının sebeb olduğunu düşündüm hamilelik aklıma bile gelmedi

Hayırlı olsun hamilesiniz.Agri kesiciden de bişey olmaz korkmayın❤️

Evet aynı öyle ağrıyor ama devamlı değil kramplar giriyor ara ara gece uykumdan uyandırıyor beni
Hamileyken o adete benzer ağrılar hep olur bazen şiddetl kramp gibi girer bazen adet oluyorum sanırsınız Normaldir İçtiğiniz ilaçlarıda kafanıza takıp stres yapmayın Cenabı Allah Bebek anne karnındayken annenin haberi olmadan yaptığı şeyleri kendi izninde bebeği koruyarak mesul olmanızı engeller ne zaman anne hamile olduğunu anlar ozaman içtiğiniz ve yediğiniz herşeyden mesul olursunuz İnşallah sağlıcakla gelir bebeğiniz Hayırlı olsun Ağrıların içinde stres yapma 10 haftaya kadar olacak....

Hamileyken o adete benzer ağrılar hep olur bazen şiddetl kramp gibi girer bazen adet oluyorum sanırsınız Normaldir İçtiğiniz ilaçlarıda kafanıza takıp stres yapmayın Cenabı Allah Bebek anne karnındayken annenin haberi olmadan yaptığı şeyleri kendi izninde bebeği koruyarak mesul olmanızı engeller ne zaman anne hamile olduğunu anlar ozaman içtiğiniz ve yediğiniz herşeyden mesul olursunuz İnşallah sağlıcakla gelir bebeğiniz Hayırlı olsun Ağrıların içinde stres yapma 10 haftaya kadar olacak....
Çok teşekkür ederim ☺️

Back
X