Hamilemiyim

Ceren merve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
1
1
1
23
Merhaba korunmasiz ilişkinin 3 üncü günü ertesi gün hapı kullandım etki seviyesi düşüktü içtiğim zaman ve adetimin bugün geciktigi 5 inci günü ne yapmam gerekiyor kan testinde çıkarmı hamilelik belirtileri varmı emin değilim belirtileri hamileligemi dayalı yardımcı olun kan testi versem çıkarmı yorumlar kızlar lütfen.

Merhaba korunmasiz ilişkinin 3 üncü günü ertesi gün hapı kullandım etki seviyesi düşüktü içtiğim zaman ve adetimin bugün geciktigi 5 inci günü ne yapmam gerekiyor kan testinde çıkarmı hamilelik belirtileri varmı emin değilim belirtileri hamileligemi dayalı yardımcı olun kan testi versem çıkarmı yorumlar kızlar lütfen.
Müneccim miyiz nerden bilelim şimdi hamile olup olmadığınızı. Ertesi gün hapı hemen kullanıysanız engellemiş olabilir ama bu hapları kullanıpta hamile kalan da çok oldu bilginize. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz artık. Kan da çıkar

Müneccim miyiz nerden bilelim şimdi hamile olup olmadığınızı. Ertesi gün hapı hemen kullanıysanız engellemiş olabilir ama bu hapları kullanıpta hamile kalan da çok oldu bilginize. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz artık. Kan da çıkar
Kaset testte de çıkar

Adetiniz ertesi gun hapindan dolay gununde gelmeyecektir, ya erken ya gecikme yasayacaksiniz birkaç ay bu normal.
Fakat elbette gebelik olma durumu soz konusu. İdrar testini de deneyebilirsiniz ama Bence kan testi verin kafaniz rahat etsin.

Hangi belirtileri yaşıyorsun da hamileliğe dayalı mı dedin anlamadım. Regliyi baz almıyorum çünkü aldığın hap gecikme yapmış tüm hormonlarınla oynamış. Psikolojik olarak belirti yaşaman normal çünkü stresle bekliyorsun. Sakin ol ve mümkünse bir daha kullanma

Back
X