Yumurtlama üzerinden 12 gün say öyle test yap canım bazı gebelik testleri yanıltabiliyorKızlar bisey sorucam adetime 5.4gun kaldi erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Adetime on gun vardi yaptim hani nasil diyim o ikinci kirmizi cok net degildi ama hani teste bi belirginlik vardi ikinci çizgide dun yaptim bide ayni sekilde cikti ikinci yerde baya silik cikti iki gun daha bekleyip oyle yaparım buyuk ihtimaleYumurtlama üzerinden 12 gün say öyle test yap canım bazı gebelik testleri yanıltabiliyor
Tamamdır tesekkurler2-3 gün daha bekleyin öyle yapın.
Erken öğrenince zaman hiç geçmiyor bence regli gecikmesini beklemek çok mantıklı, şimdi ki testler de kafanız çok karışır.Adetime on gun vardi yaptim hani nasil diyim o ikinci kirmizi cok net degildi ama hani teste bi belirginlik vardi ikinci çizgide dun yaptim bide ayni sekilde cikti ikinci yerde baya silik cikti iki gun daha bekleyip oyle yaparım buyuk ihtimale
2 gün kala normal test ile doğru sonuç alıyorum ben 2 gün kala yap istersen canımAdetime on gun vardi yaptim hani nasil diyim o ikinci kirmizi cok net degildi ama hani teste bi belirginlik vardi ikinci çizgide dun yaptim bide ayni sekilde cikti ikinci yerde baya silik cikti iki gun daha bekleyip oyle yaparım buyuk ihtimale
insan tam ne zaman yumurtluyor bilemiyor ki eğer ovulasyon testi kullanmıyorsaYumurtlama üzerinden 12 gün say öyle test yap canım bazı gebelik testleri yanıltabiliyor
genelde erken gebelik testlerinde çıkması lazım (3-4 gün kala %99 diyor üzerinde) ama çıkmadığı zamanlar da olabilir. bir de iki günde bir 2 katına çıktığı için en azından 2 günde 1 yapmanız daha iyi olabilir. benim gebelikte adetten 2 gün önce erken gebelik testinde çıkmıştı.Kızlar bisey sorucam adetime 5.4gun kaldi erken gebelik testi yapsam çıkar mı
bazı kişilerde aşırı belli oluyor canım yumurtlama. Mesela ben korunduğum zamanlarda akıntı, kasık ağrısı ve aşırı gögüs hassasiyeti ile hissediyordum. Korunmayı bıraktım vücut değişti komple. Artık hiç bir şekilde anlamıyorum ama hala hissediyorum diyen çok kişi var.insan tam ne zaman yumurtluyor bilemiyor ki eğer ovulasyon testi kullanmıyorsa. uygulamalar da bir yere kadar gösteriyor. mesela benim reglim geçen ay normalden fazla sürdü o yüzden yumurtlama da sonraki günlere doğru kaydı mı bilemiyorum.
genelde erken gebelik testlerinde çıkması lazım (3-4 gün kala %99 diyor üzerinde) ama çıkmadığı zamanlar da olabilir. bir de iki günde bir 2 katına çıktığı için en azından 2 günde 1 yapmanız daha iyi olabilir. benim gebelikte adetten 2 gün önce erken gebelik testinde çıkmıştı.
Evet artik bende anlamiyorum korunmuyorum ama suan göğüsleri cok hasaslar ara ara midem bulaniyo bide cok halsizimbazı kişilerde aşırı belli oluyor canım yumurtlama. Mesela ben korunduğum zamanlarda akıntı, kasık ağrısı ve aşırı gögüs hassasiyeti ile hissediyordum. Korunmayı bıraktım vücut değişti komple. Artık hiç bir şekilde anlamıyorum ama hala hissediyorum diyen çok kişi var.
Erken öğrenince zaman hiç geçmiyor bence regli gecikmesini beklemek çok mantıklı, şimdi ki testler de kafanız ço
Evet carsamba gunu yaoicam tekrarinsan tam ne zaman yumurtluyor bilemiyor ki eğer ovulasyon testi kullanmıyorsa. uygulamalar da bir yere kadar gösteriyor. mesela benim reglim geçen ay normalden fazla sürdü o yüzden yumurtlama da sonraki günlere doğru kaydı mı bilemiyorum.
genelde erken gebelik testlerinde çıkması lazım (3-4 gün kala %99 diyor üzerinde) ama çıkmadığı zamanlar da olabilir. bir de iki günde bir 2 katına çıktığı için en azından 2 günde 1 yapmanız daha iyi olabilir. benim gebelikte adetten 2 gün önce erken gebelik testinde çıkmıştı.
O zaman durum farklı, olmadı sağlık ocağında bir kan testi verin inşallah güzel sonuç alırsınız.Ama ben bilerek beklemiyorum. Cunku iki tane dusuk yapmıştım simdi doktor dedi hamile oldugunu öğrendiğinde gel kanka sulandırıcı ya vaslicaz dedi o yuzden yani erken öğrenmeye calisiyorum bisey olmasin diye canim
İnşallah amin rabbim isteyen herkesin kucağını boş birakmasinO zaman durum farklı, olmadı sağlık ocağında bir kan testi verin inşallah güzel sonuç alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?