Hamilemiyim

Edaaa11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
53
24
3
24
Adetimden 2 gün önce pembemsi lekelenme geldi sonra adetim gecikti hamileyimdir diye test yaptım negatif çıktı sonra adet oldum sadece 2 gün yoğun oldu sonra leke leke geldi mide bulantılarım baş dönmelerim başladı test yapıp yapmamakta çok kararsızım hamilemiyimdir

Adetimden 2 gün önce pembemsi lekelenme geldi sonra adetim gecikti hamileyimdir diye test yaptım negatif çıktı sonra adet oldum sadece 2 gün yoğun oldu sonra leke leke geldi mide bulantılarım baş dönmelerim başladı test yapıp yapmamakta çok kararsızım hamilemiyimdir
Bence hamile değilsin. Bazı regl dönemlerinde mide bulantısı, halsizlik oluyor. Regl de olmuşsun. İnşallah tez vakitte gebelik sonucuna ulaşırsın.

Adet olmussun hamile olacağını sanmıyorum istersen test yap için rahat etsin

Bence hamile değilsin. Bazı regl dönemlerinde mide bulantısı, halsizlik oluyor. Regl de olmuşsun. İnşallah tez vakitte gebelik sonucuna ulaşır

regl dan 1 hafta sonra mide bulantılarım baş dönmelerim başladı
Olabilir tekrar yumurtlama dönemine giriyorsunuz. Bu bile sebep olabilir. Veyahutta başka sebepler vardır. Psikolojikte olabilir. Gebelik olsa testte cıkardı. Kendinizi bu kadar inandırmayın. Üzülmenizi istemem.

Back
X