Hamilemiyim

Bugün midem aşırı bulanıyor ve kan gelmeye devam ediyor normalde adet dönemlerimde ilk gün yerimden kalkamıcak olurdum hastanelik olurdum ama bu sefer çok az bir ağrım oluyor iyice stres oldum

Merhaba kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var.
Adetim normalde 20.11.2022 tarihinde olması gerekiyordu fakat bugün oldu hala olmadım
Dün kan testi verdim negatif çıktı fakat dün ve bugün kan testine güvenemedim kaset test yaptım ilk çizgi belirgin ikinci çizgi silik gözüküyor bugün sabahta kahverengi su gibi kahverengi akıntı geldi ama gün içinde yok denilecek kadar az geliyor
Bi keresinde kan testi vermeye gittim. Sonucum negatif çıkında hastanedeki resepsiyon kız bana " testlerim pozitif gösteriyordu ama kan sonuvum negatif. 1 hafta sonra yine kan testi yaptım pozitif oldu" dedi. Mesajı okuyunca aklıma ilk bu geldi

Bi keresinde kan testi vermeye gittim. Sonucum negatif çıkında hastanedeki resepsiyon kız bana " testlerim pozitif gösteriyordu ama kan sonuvum negatif. 1 hafta sonra yine kan testi yaptım pozitif oldu" dedi. Mesajı okuyunca aklıma ilk bu geldi
Evet bir kaç yerde daha buna benzer bişey duydum ona anlam veremiyorum kan geldiği halde test yaptığımda silik çizgi oluyır

Merhaba kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var.
Adetim normalde 20.11.2022 tarihinde olması gerekiyordu fakat bugün oldu hala olmadım
Dün kan testi verdim negatif çıktı fakat dün ve bugün kan testine güvenemedim kaset test yaptım ilk çizgi belirgin ikinci çizgi silik gözüküyor bugün sabahta kahverengi su gibi kahverengi akıntı geldi ama gün içinde yok denilecek kadar az geliyor
Valla aynı dert bendede var benimde habire testler ikinci çizgi silik çıkıyor akşam kan vericem ama testlerin bozuk olduğundan şüpheleniyorum artık😔

Kızlar regl günüm altı gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221202_144508.webp
    IMG_20221202_144508.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 92
Back
X