- 11 Ekim 2022
- 318
- 200
- 33
- 35
- Konu Sahibi elif duran
Yapmadım sabah yaparım herhalde regl olmazsamTest aldım demişsiniz yaptınız mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadım sabah yaparım herhalde regl olmazsamTest aldım demişsiniz yaptınız mı ?
Siz de gelişmelerinizi yazın birbirimize umut olalım yol olalımİnşallah olmayız ya Allah bizede nasip eder inşallah![]()
Tmm canım sende yaz hayırlısı neyse o olsunSiz de gelişmelerinizi yazın birbirimize umut olalım yol olalım
Tmm yazarmısın eğer olursaYapmadım sabah yaparım herhalde regl olmazsam
Tabi kiTmm yazarmısın eğer olursa![]()
İnşallahTabi kihayırlı haberlerimizi alalım birbirimizin
![]()
Test aldım demişsiniz yaptınız mı ?
Erken gebelik testini yaptım malesef negatifTmm yazarmısın eğer olursa![]()
Ben hiç bişi yapmadım daha ama kanda belli olur diye düşünüyorum eğer yeni döllendiyse çıkmıyor testlerde ben bekliyorum yapmadım testErken gebelik testini yaptım malesef negatif![]()
Vucüttan vücuda değişir gülüm benimde ağrım oluyor ama hiç bişi olmuyor sonraKizlar adetime 20 gun varken gogusler de agri normalmi
Benim çatlamamın 14.günü olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Umarım senin vardır,Ben hiç bişi yapmadım daha ama kanda belli olur diye düşünüyorum eğer yeni döllendiyse çıkmıyor testlerde ben bekliyorum yapmadım test
Çatlatma iğnesini yaptırdın sen ben klomen kullanıyorumBenim çatlamamın 14.günü olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Umarım senin vardır,![]()
Yok ovülasyon testi yaptım bu ay ilk kez. Orda gördüm çatlamayı. Ay inşallah senin vardır yaaÇatlatma iğnesini yaptırdın sen ben klomen kullanıyorum
YaaErken gebelik testini yaptım malesef negatif![]()
Üzülmemeye çalışalım olsunYaadiğer aya inşallah bende de negatif
![]()
Karnım belim ağrımaya başladı çok fena sanırım adet olucamYok ovülasyon testi yaptım bu ay ilk kez. Orda gördüm çatlamayı. Ay inşallah senin vardır yaa
Sagol canim yorumun icinVucüttan vücuda değişir gülüm benimde ağrım oluyor ama hiç bişi olmuyor sonra![]()
Hasta oldumKarnım belim ağrımaya başladı çok fena sanırım adet olucaminşllah en kısa zamanda olur 2 mizdede canım
![]()