- 9 Ocak 2023
- 2
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi gizli kadin89
Arkadaşlar merhaba ben kondomsuz ilişkiye girdim ve peşine kondomlu girdim ilişkiden 5 6 gün sonra grip başladı bunun sebebi nedir hamilemiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grip hamilelik belirtisi olamaz bence, soğuk algınlığıdır olsa olsaArkadaşlar merhaba ben kondomsuz ilişkiye girdim ve peşine kondomlu girdim ilişkiden 5 6 gün sonra grip başladı bunun sebebi nedir hamilemiyim
Yeni üye ve abuk bir soruArkadaşlar merhaba ben kondomsuz ilişkiye girdim ve peşine kondomlu girdim ilişkiden 5 6 gün sonra grip başladı bunun sebebi nedir hamilemiyim
Yanlış biliyosunuz grip de belirtilerin arasında hormonlar değişince bağışıklık düşebiliyor ama bunu hanımefendiyi endişelendirmek için yazmıyorumGrip hamilelik belirtisi olamaz bence, soğuk algınlığıdır olsa olsa
Şuan vücudum döktü ve sırtım agiriyor nedeni nedir ilişkiden sonra oldYanlış biliyosunuz grip de belirtilerin arasında hormonlar değişince bağışıklık düşebiliyor ama bunu hanımefendiyi endişelendirmek için yazmıyorumçok ilginç ve alakasız kulağa gelsede grip gebelik belirtisi olabilir cevremdede öok var bu arada
![]()
Adam hastalık bulaştırmış. Bir dahaki sefere maske ve prezervatif kullanmanızı tavsiye ederim.Şuan vücudum döktü ve sırtım agiriyor nedeni nedir ilişkiden sonra old
griple neden alaka kurdun da? domuz grıbı dolu etrafta bulasmıs olmasın? hamılelık ıstemeyen bırıysen varmıs da prezervatıf ne dıye bosbos gırıyosunuz? adete kac gun varken ılıskı oldu? sımdı kac gun var? hamıle kalıp kalmamanın grıple ılgısı olmaz ama bı cok hamıle grıp olmaya hastalanmaya daha yatkın dıye bı hastalanır yanı :). ama bu belırtı denmez yani.. ılıskıyle senın vucudunun dokülmesını bı baglantısı yok bu arada. gıt bı dr a .Şuan vücudum döktü ve sırtım agiriyor nedeni nedir ilişkiden sonra old
İlk defa sizden duydumYanlış biliyosunuz grip de belirtilerin arasında hormonlar değişince bağışıklık düşebiliyor ama bunu hanımefendiyi endişelendirmek için yazmıyorumçok ilginç ve alakasız kulağa gelsede grip gebelik belirtisi olabilir cevremdede öok var bu arada
![]()
Kız o hapşırma olayı gerçekşaka mı bu soru
ilişkiden sonra hapsurdum hamilemiyimm kızlar???
Ben yıllardır hasta olduğumu hatırlamam ama korona oldum zannettiğim ay hamileymişimİlk defa sizden duydumgerçekten kulağa çok garip geliyor grip oldum hamile miyim gibi
![]()
NeArkadaşlar merhaba ben kondomsuz ilişkiye girdim ve peşine kondomlu girdim ilişkiden 5 6 gün sonra grip başladı bunun sebebi nedir hamilemiyim
Evet bende çevremde çok duydum hatta şahit oldum arkadas çok grip oldu ve 2-3 hafta sonra hamile olduğunu öğrendiBen yıllardır hasta olduğumu hatırlamam ama korona oldum zannettiğim ay hamileymişimbak soran arkadaşlara belirti olarak yazdığımı kopyalıyorum. Garip ama gerçek.
Mehrii34
Eki Görüntüle 3189850
Ben şuan covid geçiriyorum araştırmaktan deli olucam artık pko da var bende adetim gecikti test yaptım çıkmadı gebelik çok ayağa kalkınca sancılanıyorum adet sancısı gibi gidip bakıyorum sökülmedim. Gögüs acısı dehşet var normalde benim hiç ağrımaz pko olduğumdan beri 8ci gün gecikmenin şuan sizin bilginiz varmi acaba covid ken olabilir mi? Yumurtlamanın üzerinden 14 gün gecti 27. Aralık pik gördüm adet günü 4 aralık..Covid olsaydın kesin hamilesin derdik ama, işte grip şaibeli oluyor
Bu arada düzensiz adet görüyorum 3 ila 6 ay da birBen şuan covid geçiriyorum araştırmaktan deli olucam artık pko da var bende adetim gecikti test yaptım çıkmadı gebelik çok ayağa kalkınca sancılanıyorum adet sancısı gibi gidip bakıyorum sökülmedim. Gögüs acısı dehşet var normalde benim hiç ağrımaz pko olduğumdan beri 8ci gün gecikmenin şuan sizin bilginiz varmi acaba covid ken olabilir mi? Yumurtlamanın üzerinden 14 gün gecti 27. Aralık pik gördüm adet günü 4 aralık..
3 hafta sonraysa söyle olmuştur;Evet bende çevremde çok duydum hatta şahit oldum arkadas çok grip oldu ve 2-3 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi
Haklısın Olabilir canım walla3 hafta sonraysa söyle olmuştur;
Kullandığı antibyotik rahimdeki iltihabı yok etmiştir ve embriyonun yerleşmesini engelleyecek iltihap yoktur. Bunda hamile kalmasına vesile olmuştur. (Yani o arkadaşın gerçekten gripti
Çünkü o grip gibi halsizlik uykuya eğilimi yerleşme sonrası olur genelde. Ve yerleşme de adete 1 hafta kala olur.
yumurtlamadan sonra hamıle kalınmaz.bence degılsin:) amma velakın gec yumurtladınsa da ıcıne az bısı kacırdı dıye hamıle kalcaksan da bı kac gun sonra kanda ancak cıkabılır :) erkn vermısın zaten kanı:)yarın bırgun adetın gecıkırse oyle ıdrarda testı yaparsın. ıdrarda cıkmadan kan vermene luzm yok bence:)Hanımlar ben 27-28 günde bir adet görüyorum genelde, bu ay 27 günden hesaplarsam yumurtlamamdan sonraki 5.günde, 28 günden hesaplarsam sonraki 4.günde partnerimle cinsel birlikteliğim oldu. Sadece başta korunmadan içime girdi sonrasında korunarak devam ettik. Yine de aklımda soru işareti olduğu için cinsel birliktelikten 8 gün sonra yani dün hastaneye gittim ve bi kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugün ya da yarın reglimin başlaması gerekiyor ama aklım orda kaldı. Sizce gebelik gibi bi ihtimalim söz konusu mudur?