- 19 Ocak 2023
- 43
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi Kardelen tekinel
Adetim 5 gün gecikti en son 18 Aralık da oldum şuan akıntı kaşık batması var çok istediğim için mi bilemiyorum ama olsun istiyorum bide goğsum açıyor yorumlarınızı bekliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramızda müneccim ve gebelik testi üye var mı bilemiyorum. Varsa yazarlar şimdi.Adetim 5 gün gecikti en son 18 Aralık da oldum şuan akıntı kaşık batması var çok istediğim için mi bilemiyorum ama olsun istiyorum bide goğsum açıyor yorumlarınızı bekliyorum![]()
TeşekkürlerTest yapın, varsa çıkar. Biz nasıl bilelim ki burada?
Pamuğum buradan bilemeyiz, ama testte kesin çıkar 5 gün gecikmişsin, akıntın nasılAdetim 5 gün gecikti en son 18 Aralık da oldum şuan akıntı kaşık batması var çok istediğim için mi bilemiyorum ama olsun istiyorum bide goğsum açıyor yorumlarınızı bekliyorum![]()
SarımsıPamuğum buradan bilemeyiz, ama testte kesin çıkar 5 gün gecikmişsin, akıntın nasıl
Anladım da neden sert cevaplar veriyorsu sadece belirtimi diye merak ettimSihirli küremize mi bakalım? Test yapın başka nasıl bilebiliriz ki?
evet canım belirti gibi ama test yap varsa çıkar zatenAnladım da neden sert cevaplar veriyorsu sadece belirtimi diye merak ettim
Çok teşekkür ederim daha ilk kez olduğu için ve de çok bebek istediğim için galiba kendimi pek ifade edemedim yorumun için teşekürlerevet canım belirti gibi ama test yap varsa çıkar zaten
Rica ederim canım adetlerin düzenliyse şansın var demektr ,test yap haber ver banadaÇok teşekkür ederim daha ilk kez olduğu için ve de çok bebek istediğim için galiba kendimi pek ifade edemedim yorumun için teşekürler![]()
Tamam canım benim çarşamba günü kan vercem inşallah senide haberdar ederimRica ederim canım adetlerin düzenliyse şansın var demektr ,test yap haber ver banada
kız haftaya kadar nasıl bekleyceksin,abowwww ben kafayı yerdim:)))Tamam canım benim çarşamba günü kan vercem inşallah senide haberdar ederim
Seni anlıyorum bende bu dertten çok tükenmiştimAdetim 5 gün gecikti en son 18 Aralık da oldum şuan akıntı kaşık batması var çok istediğim için mi bilemiyorum ama olsun istiyorum bide goğsum açıyor yorumlarınızı bekliyorum![]()
Dimi yaa ama doktorum çarşamba gel dedikız haftaya kadar nasıl bekleyceksin,abowwww ben kafayı yerdim:)))
Bukadar isterken 5 gün nasıl dayandnz ben bir hafta kala test yapmaya başlıyodmbelirti olada bilir olmayadablir 5 gün geçmiş artık kopkoyu çıkar idrar da bile yapın rahatla
yapayımBukadar isterken 5 gün nasıl dayandnz ben bir hafta kala test yapmaya başlıyodmbelirti olada bilir olmayadablir 5 gün geçmiş artık kopkoyu çıkar idrar da bile yapın rahatlayın
Mi çıkar ki ki korkuyorum da
Amin canım benim inşallahSeni anlıyorum bende bu dertten çok tükenmiştimama canını sıkma RABBİM zamanını biliyor sabret duani et inşallah vardır bebeğin seninledir rabbim isdeyen herkese versin bende 5 yil bekledim 5 yılın sonund rabbim nasip etti çok şükür benimde adetim geçikti test yaptım saniyesinde cift çizgi çıktı
kan verdim kanda da çıktı bu duyguyu herkese tattirsin ALLAH
![]()
ya canım tamam git de kaset test bari yap:)Dimi yaa ama doktorum çarşamba gel dedi