Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bukadar isterken 5 gün nasıl dayandnz ben bir hafta kala test yapmaya başlıyodm belirti olada bilir olmayadablir 5 gün geçmiş artık kopkoyu çıkar idrar da bile yapın rahatlayın
Ay ben de anlamıyorum. Ne güzel kafa ama yaşamak isterdim. İşin garibi ben teste negatif de görmedim hiç. 3 gebelik geçirdim. 1 doğumla sonuçlandı. 1i kimyasal 1 i düşük. 3ünde de erken farkedip test yaptım. Benim arkadaşm 20 gün gecikince yapmıştı. Bekle dedim ya doğacak zaten
Ay ben de anlamıyorum. Ne güzel kafa ama yaşamak isterdim. İşin garibi ben teste negatif de görmedim hiç. 3 gebelik geçirdim. 1 doğumla sonuçlandı. 1i kimyasal 1 i düşük. 3ünde de erken farkedip test yaptım. Benim arkadaşm 20 gün gecikince yapmıştı. Bekle dedim ya doğacak zaten