Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yapmaz o zaman 10 gün mü beklicez
Canım bilemiyorum geç döllenme olabilir diye yorumlar okuyorum umut ediyorum umut dünyası yoksa adet olmam gerekirdi başka bir sebep gecikmede olabilir araftayim yani

Yani bu soruları tek garipseyen benmiym blmyorum ama bende bir yıl üzerine hamile kaldm ama bu soru inanın çok saçma geldi bana. Kim bilebilir ki sizin hamile olup olmadığınzi bı test atmamssnz belirti yazmamssnz Allah'tan başka kimse bilemez test yapmak bukdr zor birşey değil yapn görün

Her gecikme hamilelik değildir ama hormonlara da baktırmak gerek. Prolaktin yüksekliği vs vs bi sürü sebepler olabilir adet gecikmesine

Meraba arkadaşlar 17 şubatta regl olmam gerekiyodu ama olmadım 18 şubatta test yaptım negatif çıktı regl gününden 10 12 gün önce kasik ağrılarım vardı ara ara giriyodu son zamanlara göre daha çok idrara çıkıyorum ya beyaz ve sarımsı akintim var goguslerimde de çok değil ama ağrı var sol kasigim batiyo bacağıma vuruyo bazen sağ kasığımda ağrıyo bu durumları yaşayan var mı ? Sizce tekrardan test yapmalimiyim

Canım adetin ustunden 1hafta gecsin hayal kirikligi yasama diye söylüyorum 7yil sonra bi tane fittille hamile kaldim benim dikatsizligim yuzunden dustu bilemedim hamile oldugumu ve suan yeniden ugrasiyorum ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…