Hamilemiyim

Allah sağlık versin inşallah tutunur bana da dua et 🙏
Amin inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin daha belli değil benimki ama icimden nedense benimle kalacak gibi hissediyorum bilmiyorum çok istiyordum 5 aydır acaba olmuyormu falan diye çok sorguluyom ben kendimi daha sonra sürekli gece dua ettim tesbih çektim heran allahim bu kadar olsn nasip etti

Amin inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin daha belli değil benimki ama icimden nedense benimle kalacak gibi hissediyorum bilmiyorum çok istiyordum 5 aydır acaba olmuyormu falan diye çok sorguluyom ben kendimi daha sonra sürekli gece dua ettim tesbih çektim heran allahim bu kadar olsn nasip etti
Canım ilk çocuğumu kucağıma 13 hafta süren kanamalar sonrasında sağlıkla kavuştum. Allah ol derse oluyor. Sen içini ferah tut

Ayıptır söylemesi ama kanama çok yoğun adetten bile bide içinde parçalar coktu hayırlısı olsun tabikide verici Allah o ne derse o olur hiç isyan etmiyorum içim buruk ama umutluyum yine de
Doktorum bana bu kanamalar sırasında şey demişti. Düşerse de üzülme zaten doğal seleksiyon, sağlıklı olmadığı için gerçekleşir düşük demişti. Yani her şeyde hayır vardır gerçekten. Bunu duymak beni rahatlatmıştı. Sizi de rahatlatır umarım.

Doktorum bana bu kanamalar sırasında şey demişti. Düşerse de üzülme zaten doğal seleksiyon, sağlıklı olmadığı için gerçekleşir düşük demişti. Yani her şeyde hayır vardır gerçekten. Bunu duymak beni rahatlatmıştı. Sizi de rahatlatır umarım.
Bende öyleyim gerçekten daha sagliklisi olması için böyle oluyordur diyorum da dış gebelikten korkuyorum biraz sol kasik ağrım var cunki sancı gibi de

benim de testime bakar mısınız?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-03 at 14.29.03.webp
    WhatsApp Image 2023-04-03 at 14.29.03.webp
    37 KB · Görüntüleme: 21
  • WhatsApp Image 2023-04-03 at 14.30.19.webp
    WhatsApp Image 2023-04-03 at 14.30.19.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 22
Back
X