Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var cnm kan ver acile git bende merak ettim sonucuEki Görüntüle 3228023 Merhaba sizce hamilelik varmı yokmu 8 senedir bu anı bekliyorum yardımcı olurmusumız sizce ben yanlış görmediysem çizgi silik değil mi
Böyle olupta hamile çıkan varmı çok kararsız kaldımEki Görüntüle 3228023 Merhaba sizce hamilelik varmı yokmu 8 senedir bu anı bekliyorum yardımcı olurmusumız sizce ben yanlış görmediysem çizgi silik değil mi
Benimkine de bakar msnzhemen çıktıysa evet var.. ınsallah oyledır
İnşallah vardır kan verinEki Görüntüle 3228023 Merhaba sizce hamilelik varmı yokmu 8 senedir bu anı bekliyorum yardımcı olurmusumız sizce ben yanlış görmediysem çizgi silik değil mi
Çizgi ilk 5 dk içinde çıktıysa hamilesin. 2 gün sonra testi tekrarla koyulaşma var mı takip etEki Görüntüle 3228023 Merhaba sizce hamilelik varmı yokmu 8 senedir bu anı bekliyorum yardımcı olurmusumız sizce ben yanlış görmediysem çizgi silik değil mi
merhaba eveetttt var inş sağlıkla kucagınıza alırsınız .Benimkine de bakar msnz
Benimki bundan da silikti. Eğer çizgi hemen oluştuysa hamilelik varBöyle olupta hamile çıkan varmı çok kararsız kaldım
Evet ben ilk 1hafta silik çıktı Kan verdim şu an hamileyim bekleme kan ver rabbim olmayanlar nasip etsinBöyle olupta hamile çıkan varmı çok kararsız kaldım