Benim 5 buçuk haftalıkken gözükmedi 6hafta 3 günlükken doktor zar zor gördüMerhaba kızlar ,17 martta yumurta çatlatma iğnesi kullandim spontan iliskiye bıraktı doktor . Önce kanda gebelik pozitif çıktı 13 nisan kesesi gözüktü ama bebek gözükmedi , haftaya tekrar gel dedi bebeği görmeye çalışalim dedi ,doktor 6 haftalik hamilesin dedi ama 6 haftalıksam bebek niye gözükmedi kafam çok karıştı bi bilgisi olan varmı ?
Canm ortada çok garip bir durum var doktor 6 haftalik diyo ama bugun 4+1 gunluk ,kesinlikle 6 haftalik olamaz yani kese var bebegi goremedi çok ilginç boş gebelik olmasndan korkuyormBenim 5 buçuk haftalıkken gözükmedi 6hafta 3 günlükken doktor zar zor gördü
Adet tarihinizi baz alıyolar bide normal gerçekte yolk kesesi oluşmuş muydu dedimi bişeyCanm ortada çok garip bir durum var doktor 6 haftalik diyo ama bugun 4+1 gunluk ,kesinlikle 6 haftalik olamaz yani kese var bebegi goremedi çok ilginç boş gebelik olmasndan korkuyorm
Kese oluşmuş ama bebek gözükmedi dediAdet tarihinizi baz alıyolar bide normal gerçekte yolk kesesi oluşmuş muydu dedimi bişey
Beta hcg ne kadar çıkmıştıCanm ortada çok garip bir durum var doktor 6 haftalik diyo ama bugun 4+1 gunluk ,kesinlikle 6 haftalik olamaz yani kese var bebegi goremedi çok ilginç boş gebelik olmasndan korkuyorm
Bayadan beri olcmedim en son 1050 ydiBeta hcg ne kadar çıkmıştı
Kimyasal gebelikte kısa sürede bu kadar çok yükselmez diye biliyorumBayadan beri olcmedim en son 1050 ydi
Keseyi gördük ama doktor 6 haftalik dedi bu bebegin 6 haftalk olmasi imkansiz 6 haftaliksa bebek niye gozukmediki ozamnKimyasal gebelikte kısa sürede bu kadar çok yükselmez diye biliyorum
Canım galiba çok fazla dert edip stres yapıyorsun biraz sabret en fazla 7 haftada bebeği göre bilirsin. Doktor ne zaman çağırdı kontroleKeseyi gördük ama doktor 6 haftalik dedi bu bebegin 6 haftalk olmasi imkansiz 6 haftaliksa bebek niye gozukmediki ozamn
Carsamba cagirdi canm yarindan sonra ama bn ozamnda gozukucegini dusunmuyormCanım galiba çok fazla dert edip stres yapıyorsun biraz sabret en fazla 7 haftada bebeği göre bilirsin. Doktor ne zaman çağırdı kontrole
Bence gözükecek içini rahat tutCarsamba cagirdi canm yarindan sonra ama bn ozamnda gozukucegini dusunmuyorm
Doktor son adet tarihimr gore hesapliyo ama zaten adetlerim duzensiz di ve 17 marta çatlatma ignesi kullandim 19 da spontan iliski onerdi yani bn ayin 19 na kadar kesinlikle hamile degildim 19. Dan itibaren hesaplardamda bugun 4 +1 gunluk kafam cok karisikCarsamba cagirdi canm yarindan sonra ama bn ozamnda gozukucegini dusunmurm
Insalh canm ya cok yorucu ve yipratici bi surec insalh saglikli sihatlidir yaBence gözükecek içini rahat tut
Gerçekten çok stesli bir süreç biliyorum ben tam 10 gün bekledim keseyi gördükten sonra o sürede aklımdan neler geçti neler düşündüm nasıl korktum heyecanlandım Allah bilir. Ama artık hastaneye gitmeme 3 gün kala sabahları hafiif midem bulandı o zaman içim biraz rahatladı boş gebelikte böyle belirtiler olmuyormuşInsalh canm ya cok yorucu ve yipratici bi surec insalh saglikli sihatlidir ya
Ilk gebeliginmi canm suan kac haftaliksnGerçekten çok stesli bir süreç biliyorum ben tam 10 gün bekledim keseyi gördükten sonra o sürede aklımdan neler geçti neler düşündüm nasıl korktum heyecanlandım Allah bilir. Ama artık hastaneye gitmeme 3 gün kala sabahları hafiif midem bulandı o zaman içim biraz rahatladı boş gebelikte böyle belirtiler olmuyormuş
Evet ilk gebeliğim ve polikistik overim zaten en çokta bu yüzden korktum boş gebelikmi diye. Şu an çok şükür iyiz 14 haftalığızIlk gebeliginmi canm suan kac haftaliksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?