Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testler ovulasyon testi sanırımEki Görüntüle 3246011 4 Mayıs tarihinde yumartlama 3 4 gün sonra tekrar koyunoldu adetim 2 gün geçti test yaptım negatif beyaz yoğun bi akıntım geldi sümüksü kıvamda adet gibi şişlik var karnında hamilelik olabilirmi
Bunlar ovulasyon testiEwt hepsinde hamilelik gozukuyor hayirli olsun![]()
4 mayısta yumurtlama görmüşsünüz aslında daha adetinize var gibi görünüyorEki Görüntüle 3246011 ovulasyon testimde 4 Mayıs tarihinde yumartlama 3 4 gün sonra tekrar koyunoldu adetim 2 gün geçti test yaptım negatif beyaz yoğun bi akıntım geldi sümüksü kıvamda adet gibi şişlik var karnında hamilelik olabilirmi
12 Nisan'da son regl tarihim ama düzensiz oluyorum uygulamaya göre bugün 2 gün geçmiş 16 Nisan'da. Sonra değerlendirmeye başladık4 mayısta yumurtlama görmüşsünüz aslında daha adetinize var gibi görünüyor
Uygulamaya bakmayın 4 mayısta yumurtlama olmuş çatlamadan 14 gün sonra adet oluruz daha zaman var yani yumurtamadan 13-14 gün sonra test yapın yanı 17 Mayıs gibi12 Nisan'da son regl tarihim ama düzensiz oluyorum uygulamaya göre bugün 2 gün geçmiş 16 Nisan'da. Sonra değerlendirmeye başladık
Teşekkür ederimUygulamaya bakmayın 4 mayısta yumurtlama olmuş çatlamadan 14 gün sonra adet oluruz daha zaman var yani yumurtamadan 13-14 gün sonra test yapın yanı 17 Mayıs gibi
bu videoda anlatıyor mesela 7. Dakikaya falan bakabilirsinizTeşekkür ederim![]()
bu videoda anlatıyor mesela 7. Dakikaya falan bakabilirsiniz![]()
Şimdi ovulasyon testi yaptım ben ilk defa bu kadar koyu çıktı t sanırım geç yumurtlama benimki4 mayısta yumurtlama görmüşsünüz aslında daha adetinize var gibi görünüyor
Günlere göre tekrardan atar mısınız hepsiniŞimdi ovulasyon testi yaptım ben ilk defa bu kadar koyu çıktı t sanırım geç yumurtlama benimki
Şimdi ovulasyon testi yaptım ben ilk defa bu kadar koyu çıktı t sanırım geç yumurtlama benimki
Sizde herhangi bir hormon sorunu var mıŞimdi ovulasyon testi yaptım ben ilk defa bu kadar koyu çıktı t sanırım geç yumurtlama benimki
Bildiğim kadarıyla yok neden sormuştunuxSizde herhangi bir hormon sorunu var mı
Lh testi ya bu mesela lh yüksekse sizde hep böyle net çıkabilir o yüzden sordum.Bildiğim kadarıyla yok neden sormuştunux
Diğerleri bekleyince biraz koyulaştı adetten 10 15 gün sonra yumurtlama mümkün mü acabaYa aslında net çıktığı günlerde olmuş sadece bugün değil.