Bugün c den daha koyu çıkmış t siz bu günü değerlendirin her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin ve iki saat öncesine kadar sıvı alımı yapmayınLh testi ya bu mesela lh yüksekse sizde hep böyle net çıkabilir o yüzden sordum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün c den daha koyu çıkmış t siz bu günü değerlendirin her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin ve iki saat öncesine kadar sıvı alımı yapmayınLh testi ya bu mesela lh yüksekse sizde hep böyle net çıkabilir o yüzden sordum.
Tabi mümkün belirli bir günü yokki herkesin vücudu farklıdır her zaman olabilirDiğerleri bekleyince biraz koyulaştı adetten 10 15 gün sonra yumurtlama mümkün mü acaba
Hergün aynı saatlerde yapıyorum adettiö bitince hemen başladım 3 ay yapmaya başladım ovulasyon yakalayamadom bi türlü işk defa bugün ki gibi koyu gördüm adet gecikmem hep vardı yumurtlamam da geç olmuş olabilir miEvet çok net bugün yumurtlama var . Hep aynı saatlerde yapıyorsunuz dimi
Doktora gitmiş miydin . Adet gecikmesi yaşıyorsan hormon sorunu olabilir çünküHergün aynı saatlerde yapıyorum adettiö bitince hemen başladım 3 ay yapmaya başladım ovulasyon yakalayamadom bi türlü işk defa bugün ki gibi koyu gördüm adet gecikmem hep vardı yumurtlamam da geç olmuş olabilir mi
Çünkü hep bi belirgin çizgi var yani muhtemelen lh değeriniz yüksek. Adetin 3. Günü bir kan verin derimHergün aynı saatlerde yapıyorum adettiö bitince hemen başladım 3 ay yapmaya başladım ovulasyon yakalayamadom bi türlü işk defa bugün ki gibi koyu gördüm adet gecikmem hep vardı yumurtlamam da geç olmuş olabilir mi
Daha önce gittim herkeste olabilir dedi 3 ay gecikti kist çıkmıştı sonra ilaçla geçti hamilelik düşündüğünde folik asit al dedi engel bişey yok demiştiDoktora gitmiş miydin . Adet gecikmesi yaşıyorsan hormon sorunu olabilir çünkü
Tamam ben gideyim mutlaka doğum sigortaso yaptırmıştım bebek olması için işlem vb yapılırsa sigorta kapsam dışı kalıyor o yüzden öncesinde gidemiyorum doktoraÇünkü hep bi belirgin çizgi var yani muhtemelen lh değeriniz yüksek. Adetin 3. Günü bir kan verin derim
Anladım canım benim . Yani bi git hem görmüş olursun ne var ne yok adetliyken hem muayene de yapıyorlar işte . Siz adet olana kadar da bir gün ara vererek ilişkiye girin böyle test biraz kafa karıştırıyor. Bende kullandım ovulasyon testi de bu kadar gözle görülür ikinci çizgi görmedim sürekli o yüzden dedimTamam ben gideyim mutlaka doğum sigortaso yaptırmıştım bebek olması için işlem vb yapılırsa sigorta kapsam dışı kalıyor o yüzden öncesinde gidemiyorum doktora
19-20-21 yumurtlama olmuş mesela 22 de çatlama olmuş . 18 i de yumurtlama öncesi olduğu için hafif çizgi çıkmış .Tamam ben gideyim mutlaka doğum sigortaso yaptırmıştım bebek olması için işlem vb yapılırsa sigorta kapsam dışı kalıyor o yüzden öncesinde gidemiyorum doktora
Evet regl günümde gidedeğim inşallah regl olmamda güzel haber alırım gerek kalmaz sizr çok ama çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız içinAnladım canım benim . Yani bi git hem görmüş olursun ne var ne yok adetliyken hem muayene de yapıyorlar işte . Siz adet olana kadar da bir gün ara vererek ilişkiye girin böyle test biraz kafa karıştırıyor. Bende kullandım ovulasyon testi de bu kadar gözle görülür ikinci çizgi görmedim sürekli o yüzden dedim
İnşallah gerek kalmaz inşallahEvet regl günümde gidedeğim inşallah regl olmamda güzel haber alırım gerek kalmaz sizr çok ama çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için![]()
Merhaba bugün 6 gün ovülasyon yorumlarmısınızEvet regl günümde gidedeğim inşallah regl olmamda güzel haber alırım gerek kalmaz sizr çok ama çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için![]()