5 gün gecikti adetimDöllenmeden 12 gün sonra testte çıkıyor diyorlar, adet gününüze ne kadar var? Teste göre yeni hamilesiniz tebrik ederim
Yaa amin inşallah bende 50 kez baktım yine emin olamadım sizin yorumunuza ihtiyaç duydumBenim gözlerim bozulacaktı var mı yok mu diye kontrol ederken, sizinkinden daha silikti. Bence var, hayırlı olsun
5 gün gecikti adetim
Ya Allah razı olsun inşallah olumludurYarın kan testi verip 2 gün sonra yine verin artış kontrolü için, hayırlı olsun
Ovulasyon testi yaptım şimdi böyle çıktıMerhaba canlar
10 gün önce ovulasyon çok koyu oldu t çizgisi değerlendirdik 1 haftadır iştah artması ve sık idrara çıkma durumum var gebelik testi yaptım şimdi t çok silik gibi çıktı bakarmısınız.bu arada obulasyonı yapmaya devam ettim hep çift çıkıyor
Adet günümü 5 gün geçti normalde düzensiz adet görüyorumDöllenmeden 12 gün sonra testte çıkıyor diyorlar, adet gününüze ne kadar var? Teste göre yeni hamilesiniz tebrik ederim
Test sonucu bu çıktı kan tahlili sizce nedirÇok silik bi çizgi inşallah hamilesinizdir :)
evett hamilesinizSizce benim sonuçlarıma göre hamilemiyim bakarmısınız sonuçlarım aşağıda ??
Ya inanmıyorum kaç haftalıktir tahmini doktor keseyi goremediTest sonucu bu çıktı kan tahlili sizce nedirya in
evett hamilesiniz
Size değilYa inanmıyorum kaç haftalıktir tahmini doktor keseyi goremedi
Hayırlı olsun pozitif❤Kan sonucun yorumlarmısınız
Eki Görüntüle 3251271
Hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı benim başımaKan sonucun yorumlarmısınız
Eki Görüntüle 3251271
Cevap veren yokmuSizce benim sonuçlarıma göre hamilemiyim bakarmısınız sonuçlarım aşağıda ??
Pozitif Hanım efendi doktorum 5 i geçince var demişti senin 26Cevap veren yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?