Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim bitti sonra akıntılarım başladıHem adet hem hamilelik belirtisi :)
İnşallah eşimle güzel sonuçlar bekliyoruz biz ebeveyn olmaya şimdiden kaptırdık kendimizi kozmik erkek mi tartışması yapıyoruz aramızda :)Tabiki olasılık var.İlişkiden sonraki 6 günde daha yerleşme bile olmadan pozitif görmeniz imkansız.Adetiniz yaklaştığında erken gebelik testi yapabilirsiniz.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Allah isteyen Herkese nasip etsin çok teşekkür ediyorumKaptırın tabii güzel tatlı bekleyişler bunlarİnşallah ilk aydan hamile kalırsınız ama olmazsa da sakın kendinizi üzmeyin bir sorun mu var demeyin bir kaç ayı da bulabilir gayet normaldir :)
Rica ederimAllah isteyen Herkese nasip etsin çok teşekkür ediyorum![]()
6gun sonra cikamaz 14 15ci gunlerde silikde olsa çikiyor 18de net goruyosunMerhaba arkadaşlar 4 aylık evliyim eşimle çocuk düşünüyoruz yumurtlama döneminde iki gün üst üste beraber olduk 6 gün sonra test yaptım negatif çıktı adetime Şuan 9 gün var ilk çocuk yapma denememizdi olasılık var mı ?
6gun sonra cikamaz 14 15ci gunlerde silikde olsa çikiyor 18de net goruyosun
Hem adet hem hamilelik belirtisi :)Merhabalar bende 26 Ağustosdan beri beyaz sümüksü akıntım var sizce hamilelik belirtisimi
Anliyorum ama beklemekden başka şans yok malesef stress yapma inşallah guzel haberlerini alirizSabırsız bir insan olduğum için beklemek çok zor geliyor
Adetim bitti sonra akıntılarım başladıHem adet hem hamilelik belirtisi :)
Saglikli yumurtlamaniz olduysa esinizin spermlerinden dollenme olsuysa sperm hizida onemli sizin yumurtanizin spermi kabul edip dollenmeside onemli sizin enfeksiyon vs hastaliklarnzn olmamasida onemli yumurtlama gununuze denk geldiyse iliskiniz hamile kalma ihtimaliniz yuksekMerhabalar adetime 9 gün kala 2 gün üst üste eşimle birlikte olduk olmadan önce iki kez birlikte olduk hamile kalma olasılığım nedir