Hamilemiyim

birtane1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2023
5
2
1
Merhaba arkadaşlar 4 aylık evliyim eşimle çocuk düşünüyoruz yumurtlama döneminde iki gün üst üste beraber olduk 6 gün sonra test yaptım negatif çıktı adetime Şuan 9 gün var ilk çocuk yapma denememizdi olasılık var mı ?

Tabiki olasılık var.İlişkiden sonraki 6 günde daha yerleşme bile olmadan pozitif görmeniz imkansız.Adetiniz yaklaştığında erken gebelik testi yapabilirsiniz.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Tabiki olasılık var.İlişkiden sonraki 6 günde daha yerleşme bile olmadan pozitif görmeniz imkansız.Adetiniz yaklaştığında erken gebelik testi yapabilirsiniz.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah eşimle güzel sonuçlar bekliyoruz biz ebeveyn olmaya şimdiden kaptırdık kendimizi kozmik erkek mi tartışması yapıyoruz aramızda :)

Kaptırın tabii güzel tatlı bekleyişler bunlar İnşallah ilk aydan hamile kalırsınız ama olmazsa da sakın kendinizi üzmeyin bir sorun mu var demeyin bir kaç ayı da bulabilir gayet normaldir :)

6gun sonra cikamaz 14 15ci gunlerde silikde olsa çikiyor 18de net goruyosun

Kaset test yaptı iseniz regl geçerse 3 gün geçtikten sonra yaparsınız. Siz çok acele etmişsiniz. Erken testler bile o kadar çabuk göstermez ki. Bunun için geçen bir süre var. Lütfen sabırlı olun. Yanlış negatif görüp kendinizi üzüyorsunuz sonra. Herşeyi vaktinde yapmak gerekiyor.

Merhabalar adetime 9 gün kala 2 gün üst üste eşimle birlikte olduk olmadan önce iki kez birlikte olduk hamile kalma olasılığım nedir

Merhabalar adetime 9 gün kala 2 gün üst üste eşimle birlikte olduk olmadan önce iki kez birlikte olduk hamile kalma olasılığım nedir
Saglikli yumurtlamaniz olduysa esinizin spermlerinden dollenme olsuysa sperm hizida onemli sizin yumurtanizin spermi kabul edip dollenmeside onemli sizin enfeksiyon vs hastaliklarnzn olmamasida onemli yumurtlama gununuze denk geldiyse iliskiniz hamile kalma ihtimaliniz yuksek ben 1 bucuk yil ugrastgmdan bunlari ogrendim insallah cok beklemeden bebisinze kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…