Hamilemiyim

acabaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
11
1
1
29
İki tane erken gebelik testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi çok silik çıktı. Adetime 4 gün var. Adet olacakmissin gibi ağrım var ama testteki silik çizgiler kafamı karıştırdı hamile olabilir miyim.

Eklentiler

• IMG_20231002_103823.webp
    IMG_20231002_103823.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 323
O zaman adetinizin geçmesini bekleyin. Çünkü adet yaklaştıkça vücutta lh değeri yükselir bu sebeple çizgi görebilirsiniz. Adetinizin geçmesini bekleyin derim

İki tane erken gebelik testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi çok silik çıktı. Adetime 4 gün var. Adet olacakmissin gibi ağrım var ama testteki silik çizgiler kafamı karıştırdı hamile olabilir miyim.
İlk gebeliğimde bende erken yapmıştım testimi silik çıkmıştı kan verdik gebeymişim tahminlerime göre gebesiniz 😊

Muhtemelen pozitif. Adet ağrınızın olması da çok normal hamileliğin başında 10-15 gün kadar adet ağrısı yaşanıyor bebek rahme tutunduğu için. Testi tekrarlayın

Benim ilk yaptığım testlerim böyleydi. İlk 5 dakika içinde çıktıysa hamilesiniz. Benim tahminim beta 20 falan, gün gün koyulaşma artarsa kesinlikle hamilesiniz.

Evet test pozitif. Hayırlı olsun. Hevesinizi kırmak istemem ama adetiniz gecikmeden kendinizi hamile psikolojisine sokmayın bence. Çünkü kimyasal vs ihtimalı olabiliyor bazen. Beta hcg takibi ile düzenli artıyor mu diye kontrol ettirip kese, kalp atışı görmeden çok heyecanlanmamanızı tavsiye ederim. Moralinizi bozmak için demiyorum. Insallah sağlıklıdır, güzel bir hamilelik geçirip hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.

Evet test pozitif. Hayırlı olsun. Hevesinizi kırmak istemem ama adetiniz gecikmeden kendinizi hamile psikolojisine sokmayın bence. Çünkü kimyasal vs ihtimalı olabiliyor bazen. Beta hcg takibi ile düzenli artıyor mu diye kontrol ettirip kese, kalp atışı görmeden çok heyecanlanmamanızı tavsiye ederim. Moralinizi bozmak için demiyorum. Insallah sağlıklıdır, güzel bir hamilelik geçirip hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Bütün bu iltimalleride düsünuyorum tabi olabilir. İnşallah öyle olmaz. Teşekkür ederim cevapladigin için inşallah dediğin gibi güzel bı hamilelik süreci olur.

Back
X