HAMİLEMİYİM?

Sermin Kilik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
2
0
1
27
Arkadaşlar merhaba eşimle 4 gün önce ilişkiye girdik. Prezervatif kullandık ama ilişki sırasında boşaldıktan sonra prezervatif icimdeyken çıkmış eşim de eliyle direk aldı baktığımızda yatakta menisi dökülmüştü acaba içime gitmişmidir çok korkuyorum

Güzel bir başlık altında güzel bir soru. Merhaba, gebelik ölçer grubuna hoş geldiniz. Gebelik testiniz, akabininde ikiz mi tekil mi, cinsiyet nedir, cevaplarınız hazırlansın mı? Evet için 3310 a kısa msj gönderin, hayır ise beğenip abone olmayı unutmayın.

Çok özür diliyorum, bu şakayı yapmamak için kendimi tutamadım. Her ne kadar prezervatif içinizde kaldıysa da sonuç olarak eşiniz prezervatife boşaldı, içinize değil. Prezervatifler bayağı uzun oluyor. Hemen çekip aldıysa geri kalan da yatağa döküldüyse endişelenmenize gerek yok. Ucu dışarıda bir şekilde kalıyor genelde zaten böyle durumlarda, yırtılmadıysa belki içinize hiç gitmedi bile. Ama hamile kalmaktan çok endişe duyuyor iseniz bir ertesi gün hapı alabilirsiniz. Ben şahsen tavsiye etmem kullanmanızı.

"eşimle" demenizi burada hiç bir kadın yemez kaçamak ilişkinizden bahsederken eşim demeniz gülünç.
Farz edelim eşiniz 4 günde neyin hamileliği?
Farz edelim hamilesiniz eşinizle olmuş sorun tam olarak nedir?
Farz edelim tüm yazdıklarınız doğru eşinizle sıcacık yatağınızda uyumak varken bu saatte kuruntu yapıp üyelik açıp koştur koştur buraya soracak kadar neyin evhamı bu?

Pardon 4 gün olmuş. Gece gece kafam da pek çalışmıyor herhalde. Ertesi gün hapına gerek yok artık. Ama böyle durumlarda çok düşük bir ihtimal gebe kalmanız.

Siz yemeyebilirsiniz eşimle bu konuda kararsız kaldığımız için konuyu buraya açtım zaten 1 tane evladım var çok şükür ve henüz 7 aylık ikinci çocuğu şuan için istemediğim için yazdm ön yargılarınızı kenara bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…