Çizgi belli canım hamilelik gözüküyor kaç dk çıktı gecikme varmı yada adetten oncemi yaptın belirti falan ki kan ver canım var gibi
Daha adet olmadım olmama 5 gün var hemen çıktıÇizgi belli canım hamilelik gözüküyor kaç dk çıktı gecikme varmı yada adetten oncemi yaptın belirti falan ki kan ver canım var gibi
Çabuk çıkmış ovulasyon denedinmi canım yumurtlama ne zamn bekirtiler varmiydi canımDaha adet olmadım olmama 5 gün var hemen çıktı
Ovülasyon denedim adetim bittikten 3 gün sonra yumurtlama gördüm canım belirti olarakta kasık ağrım var göğüslerim ağrıyo başka belirtim yokÇabuk çıkmış ovulasyon denedinmi canım yumurtlama ne zamn bekirtiler varmiydi canım
Canım hayırlı olsun yumurtlamanın kaçıncı günü testte pozitif olduOvülasyon denedim adetim bittikten 3 gün sonra yumurtlama gördüm canım belirti olarakta kasık ağrım var göğüslerim ağrıyo başka belirtim yok
Çabuk yumurtlama olmuş canım sağ salim kucağına al canım inşallah kan verOvülasyon denedim adetim bittikten 3 gün sonra yumurtlama gördüm canım belirti olarakta kasık ağrım var göğüslerim ağrıyo başka belirtim yok
Kan testi verdim bugün sonuç 27,7 çıktıÇizgi belli canım hamilelik gözüküyor kaç dk çıktı gecikme varmı yada adetten oncemi yaptın belirti falan ki kan ver canım var gibi
Hamilelik var canım takip et iki günde bir takip et değerini çok erken öğrendin zaten beş gün var adete inşallah kan değerin artar sağlıkla kucağına al canımKan testi verdim bugün sonuç 27,7 çıktı
Çok teşekkür ederim inşallah pazartesi tekrar gitcemHamilelik var canım takip et iki günde bir takip et değerini çok erken öğrendin zaten beş gün var adete inşallah kan değerin artar sağlıkla kucağına al canım
Canım yumurtlamanın kaçıncı gününde gebelik testin pozitif olduOvülasyon denedim adetim bittikten 3 gün sonra yumurtlama gördüm canım belirti olarakta kasık ağrım var göğüslerim ağrıyo başka belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?