Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benMerhabalar benim adetim 6 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor göğüslerim çok şişti midem bulanıyor özelikle akşamları bulanıyor ama belirtiler adet olacakmışım gibi bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu![]()
Adetinin üstünden 6 gün geçmiş bence test yapabilirsinMerhabalar benim adetim 6 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor göğüslerim çok şişti midem bulanıyor özelikle akşamları bulanıyor ama belirtiler adet olacakmışım gibi bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu![]()
Zor oldu valla6 gün gecikme olmuş neden test yapmadın ve en önemlisi nasıl sabır ettin![]()
Ayy inş bende hamileyimdirEvet beneylülde öğrendim
Bizede haber verAyy inş bende hamileyimdiryarın nöbetçi eczaneden alıp yapıcam inş
Evet yapcam yarınAdetinin üstünden 6 gün geçmiş bence test yapabilirsin
tamam veririmBizede haber ver
İnş hamilesinizdirBen de aynı durumdayım ama daha 1 gün geçti. Benim için heyecan yaratan bir şey çünkü hiç geçmezdi ya tam gününde ya da 1 gün erken gelirdi. Heyecanlıyım , umarım gelmez![]()
Bir pedi doldurmayacak hafif lekelenmeler olduysa bir ihtimal olabilir, şimdiye testte çıkar varsahayırlı Akşamlar..Bende bir şey sormak istiyorum sizlereKasımın 7 sinde hasta olmuştum yani ilk gün gelip diğer günler kirletme şeklinde devam etti 4. Gün olmadan kesildi ve bitti yaklaşık bir 5 gündür göğüslerim de acayip acıma var düzenli adet olan biriyim ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.sizce hamilemiyim
![]()
Hâlâ regl olmadım ve garip olan agrım sancim da yok. 3 gün geçirmeden test yapıp hayal kırıklığı da yasamak istemiyorum. Ama benim için çok farklı bir ay oluyor , inşallah vardırİnş hamilesinizdir
Test yaptınız mı acabaİnş hamilesinizdir
Evet bugün şimdi yaptım hamileyimTest yaptınız mı acaba
sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi çok sevindim :)Evet bugün şimdi yaptım hamileyim![]()
Çok teşekkür ederim amin inşsağlıkla kucağınıza alın bebişinizi çok sevindim :)
Ay ben yeni gördüm mesajınızı sağlıkla alın kucağınızaEvet bugün şimdi yaptım hamileyim![]()
Çok teşekkür ederim amin inşAy ben yeni gördüm mesajınızı sağlıkla alın kucağınıza![]()