Evet benMerhabalar benim adetim 6 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor göğüslerim çok şişti midem bulanıyor özelikle akşamları bulanıyor ama belirtiler adet olacakmışım gibi bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu
Adetinin üstünden 6 gün geçmiş bence test yapabilirsinMerhabalar benim adetim 6 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor göğüslerim çok şişti midem bulanıyor özelikle akşamları bulanıyor ama belirtiler adet olacakmışım gibi bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu
Zor oldu valla6 gün gecikme olmuş neden test yapmadın ve en önemlisi nasıl sabır ettin
Ayy inş bende hamileyimdirEvet beneylülde öğrendim
Bizede haber verAyy inş bende hamileyimdiryarın nöbetçi eczaneden alıp yapıcam inş
Evet yapcam yarınAdetinin üstünden 6 gün geçmiş bence test yapabilirsin
tamam veririmBizede haber ver
İnş hamilesinizdirBen de aynı durumdayım ama daha 1 gün geçti. Benim için heyecan yaratan bir şey çünkü hiç geçmezdi ya tam gününde ya da 1 gün erken gelirdi. Heyecanlıyım , umarım gelmez
Bir pedi doldurmayacak hafif lekelenmeler olduysa bir ihtimal olabilir, şimdiye testte çıkar varsahayırlı Akşamlar..Bende bir şey sormak istiyorum sizlereKasımın 7 sinde hasta olmuştum yani ilk gün gelip diğer günler kirletme şeklinde devam etti 4. Gün olmadan kesildi ve bitti yaklaşık bir 5 gündür göğüslerim de acayip acıma var düzenli adet olan biriyim ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.sizce hamilemiyim
Hâlâ regl olmadım ve garip olan agrım sancim da yok. 3 gün geçirmeden test yapıp hayal kırıklığı da yasamak istemiyorum. Ama benim için çok farklı bir ay oluyor , inşallah vardırİnş hamilesinizdir
Test yaptınız mı acabaİnş hamilesinizdir
Evet bugün şimdi yaptım hamileyimTest yaptınız mı acaba
sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi çok sevindim :)Evet bugün şimdi yaptım hamileyim
Çok teşekkür ederim amin inşsağlıkla kucağınıza alın bebişinizi çok sevindim :)
Ay ben yeni gördüm mesajınızı sağlıkla alın kucağınızaEvet bugün şimdi yaptım hamileyim
Çok teşekkür ederim amin inşAy ben yeni gördüm mesajınızı sağlıkla alın kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?