Hamilemiyim

cep

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2023
8
5
1
32
Merhabalar benim adetim 6 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor göğüslerim çok şişti midem bulanıyor özelikle akşamları bulanıyor ama belirtiler adet olacakmışım gibi bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu

Evet ben eylülde öğrendim

Adetinin üstünden 6 gün geçmiş bence test yapabilirsin

test yapmazsan cevabını kimse bilemez ki

Ben de aynı durumdayım ama daha 1 gün geçti. Benim için heyecan yaratan bir şey çünkü hiç geçmezdi ya tam gününde ya da 1 gün erken gelirdi. Heyecanlıyım , umarım gelmez

hayırlı Akşamlar..Bende bir şey sormak istiyorum sizlere Kasımın 7 sinde hasta olmuştum yani ilk gün gelip diğer günler kirletme şeklinde devam etti 4. Gün olmadan kesildi ve bitti yaklaşık bir 5 gündür göğüslerim de acayip acıma var düzenli adet olan biriyim ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.sizce hamilemiyim

Bir pedi doldurmayacak hafif lekelenmeler olduysa bir ihtimal olabilir, şimdiye testte çıkar varsa

İnş hamilesinizdir
Hâlâ regl olmadım ve garip olan agrım sancim da yok. 3 gün geçirmeden test yapıp hayal kırıklığı da yasamak istemiyorum. Ama benim için çok farklı bir ay oluyor , inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…