Hamilemiyim

cep

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2023
8
5
1
32
Merhabalar benim adetim 6 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor göğüslerim çok şişti midem bulanıyor özelikle akşamları bulanıyor ama belirtiler adet olacakmışım gibi bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu🌸

Merhabalar benim adetim 6 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor göğüslerim çok şişti midem bulanıyor özelikle akşamları bulanıyor ama belirtiler adet olacakmışım gibi bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu🌸
Evet ben 😀 eylülde öğrendim

Adetinin üstünden 6 gün geçmiş bence test yapabilirsin

Ben de aynı durumdayım ama daha 1 gün geçti. Benim için heyecan yaratan bir şey çünkü hiç geçmezdi ya tam gününde ya da 1 gün erken gelirdi. Heyecanlıyım , umarım gelmez 😔

hayırlı Akşamlar..Bende bir şey sormak istiyorum sizlere 🙂 Kasımın 7 sinde hasta olmuştum yani ilk gün gelip diğer günler kirletme şeklinde devam etti 4. Gün olmadan kesildi ve bitti yaklaşık bir 5 gündür göğüslerim de acayip acıma var düzenli adet olan biriyim ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.sizce hamilemiyim 🙈

hayırlı Akşamlar..Bende bir şey sormak istiyorum sizlere 🙂 Kasımın 7 sinde hasta olmuştum yani ilk gün gelip diğer günler kirletme şeklinde devam etti 4. Gün olmadan kesildi ve bitti yaklaşık bir 5 gündür göğüslerim de acayip acıma var düzenli adet olan biriyim ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.sizce hamilemiyim 🙈
Bir pedi doldurmayacak hafif lekelenmeler olduysa bir ihtimal olabilir, şimdiye testte çıkar varsa

İnş hamilesinizdir
Hâlâ regl olmadım ve garip olan agrım sancim da yok. 3 gün geçirmeden test yapıp hayal kırıklığı da yasamak istemiyorum. Ama benim için çok farklı bir ay oluyor , inşallah vardır 🤲🤲

Back
X