• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

serpilgk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar adetim bir hafta gecikti kan verdim beta 2 çıktı hızlı testten yaptım hafif gözle görülür silinir iki çizgi çıktı sol kasıgım da bi agrı var. Betası 2 olup yükselen varmı iki gün sonra tekrar kan vereceğim sizce hamile miyim?

Son düzenleme:
Kızlar adetim bir hafta gecikti kan verdim beta 2 çıktı hızlı testten yaptım hafif gözle görülür silinir iki çizgi çıktı sol kasıgım da bi agrı var. Betası 2 olup yükselen varmı iki gün sonra tekrar kan vereceğim sizce hamile miyim?
Kanı ne zaman verdin testi ne zaman yaptın bunlarıda söyleseydin keşke

Bir hafta gecikme varsa çıkardı. Tekrar kan verin

Normalde beta bu değerden yükselir. Ama 1 hafta gecikme varsa beta nin çok daha yüksek olması gerekirdi bence. Ya regl olacaksınız ya da geç döllenme olmuş olabilir. Bence 2 gün sonra tekrar Kan verin

Bende 15 gun gecıkme var beta 8.29 çıkdı anlamdım düşük deyer ama neden regl yok

Normalde beta bu değerden yükselir. Ama 1 hafta gecikme varsa beta nin çok daha yüksek olması gerekirdi bence. Ya regl olacaksınız ya da geç döllenme olmuş olabilir. Bence 2 gün sonra tekrar Kan verin
Beta normalin üzerin de mi yani

Canım hamile değilsin

Test hatalıymış kanda 2 çıkıp testte silik çizgi görünmez

Ben bugun dontorla konusdum 5 altı sayılmıyor bende 8.29 onuda düşük saydı

Back
X