Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, regli den 4 gün önce gebelik testi yaptım. Sabah yapmam gerekiyormuş sanırım ama akşam yaptım. Bir bakar mısınız çok çok silik bir çizgi var gibi emin olamadım. Siyah beyaz yapınca bir çizgi çıkıyor. Acil bakar sınıız
böyle silikler çok yanıltıcı oluyor bu kadar silik çizgileri dikkate almayın. gebelik varsa zaten o çizgiyi aramıyorsunuz çünkü daha belirgin oluyor. iki günde bir tekrar edin testleri isterseniz henüz erken olabilir
böyle silikler çok yanıltıcı oluyor bu kadar silik çizgileri dikkate almayın. gebelik varsa zaten o çizgiyi aramıyorsunuz çünkü daha belirgin oluyor. iki günde bir tekrar edin testleri isterseniz henüz erken olabilir
Merhaba, regli den 4 gün önce gebelik testi yaptım. Sabah yapmam gerekiyormuş sanırım ama akşam yaptım. Bir bakar mısınız çok çok silik bir çizgi var gibi emin olamadım. Siyah beyaz yapınca bir çizgi çıkıyor. Acil bakar sınıızEki Görüntüle 3585375