Hamilemiyim

zelihaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
5
0
1
33
Adetimden 3 gün sonra ilişki sırasında prezervatif yırtıldi yarım saat bir saat içinde Ella ertesi gün hapı içtim yumurtlama takvimde 25 Nisan gözüküyordu ilişki 21 Nisan'da oldu ayın 30 unda pembe mukuslu ve kırmızı renkte damlama şeklinde bir ped dolmadı ve iki saat içinde geçti sizce gebelik varmı bu kanama yerleşme mi hap etkisi mi adetime 11 gün vardı daha yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Adetimden 3 gün sonra ilişki sırasında prezervatif yırtıldi yarım saat bir saat içinde Ella ertesi gün hapı içtim yumurtlama takvimde 25 Nisan gözüküyordu ilişki 21 Nisan'da oldu ayın 30 unda pembe mukuslu ve kırmızı renkte damlama şeklinde bir ped dolmadı ve iki saat içinde geçti sizce gebelik varmı bu kanama yerleşme mi hap etkisi mi adetime 11 gün vardı daha yardımcı olur musunuz
Mevsimsel bazen adet duzensizligo olabiliyor yada strese bagli bence biraz daha bekleyin ve test yaptirin

Sanmıyorum yarım saatte içmişsin zaten hapı hapın etkisidir geciktirme yapabilir

Merhaba bende yenıyım kullnamayı bılmıyorum yardımcı olur musunuz
27 nisan ctesi gecesi korunmasız ilişki oldu eşimle bi kaç gün üst üste bebek içindi ama ertelemek için nedenlerimiz daha çok olduğu için vazgeçip perşembe aksamı ertesi gün hapı içtim ( 120 ) saat olandan ctesi adet oldum ama adetime 5 gün vardı erken oldum ama normal her zaman ki gibi sürdü hamıle olma ihtimalim var mıdır

Back
X