- 19 Ağustos 2024
- 165
- 26
- 13
- 24
Reglimin 6. Günü hala regl olmadım sabah ilk idrarla 3 tane test aynı anda yaptım biri days doctor erken gebelik diğer ikisi biri artımed biri bgood hepside silik çıktı bakar mısınız ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaÇizgiyi gördümm :)
Bugün hemen kan testi yaptırınn
geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle
Adet ağrım yok malesef sadece gün içinde mide yanması,kabızlık var birde sanki göğüs uçlarım koyulaştı 6 gün geciktimAdet ağrılarınız varmı varsa bekleyin
Yoksa test yaptırın bence
Testler artimed degilse bence de gec dollenme. Direkt kan verin derim.Başka kimse yok muuu
Testler artimed degilse bence de gec dollenme. Direkt kan verin derim.
Gerci 3 farkli test diyorsun. Bence olma ihtimali yuksek. Kan verin derim bugunBiri artımed biri bgood biri daysdoctor erken gebelik üçüde synı idrarda silik çizgi
Saydıklarınızın hepsini yaptım geçen ay yalancı pozitif çıkardı. Kan verdim öğlende regl oldumBiri artımed biri bgood biri daysdoctor erken gebelik üçüde synı idrarda silik çizgi
Gecikmeniz var mıydı ?Saydıklarınızın hepsini yaptım geçen ay yalancı pozitif çıkardı. Kan verdim öğlende regl oldum
30-35 bir döngüye sahibim bi 5 gün geciktim diyebilirim ama normal 35 gün sonra geldi. Kan testi verin mutlaka inşallah gebesinizdirGecikmeniz var mıydı ?
Çok sevindim maşallahReglimin 6. Günü hala regl olmadım sabah ilk idrarla 3 tane test aynı anda yaptım biri days doctor erken gebelik diğer ikisi biri artımed biri bgood hepside silik çıktı bakar mısınız ??
Ay inşallah vardır üçününde aynı anda hatalı çıkma olasılığı var mı ?Çok sevindim maşallah![]()
Ay teşekkür ederim bende geç döllenme diye tahmin ediyorum çünkü üç testte sabah idrarıyla anında silik çizgi çıktıBenim 6 gün geçince çizgiler çok koyuydu ama sizin döngunuz uzun muhtemelen geç döllenme kan verince daha netlesir. Hayırlı olsun bende gördüm çizgileri.
Sanmıyorum canım bi kan ver güzel haberlerini de beni etiketle ben çok mutlu oluyorum böyle haberlereAy inşallah vardır üçününde aynı anda hatalı çıkma olasılığı var mı ?
10 güne tamamlayıp vereyim diyorum siz ne düşünüyorsunuzSanmıyorum canım bi kan ver güzel haberlerini de beni etiketle ben çok mutlu oluyorum böyle haberlere![]()
Olur canım neden olmasınn10 güne tamamlayıp vereyim diyorum siz ne düşünüyorsunuz