Kızlar bakar mısınız days doctor

Sagol cnm insallah saglikli olur da doktor diyo cok dusuk ve lekelenmenden dolayi kimyasala donebilir diyo
Lekelenmeye göre mı buna karar veriyor madem öyle neden progestan başlamış ikisi çelısıyor her lekelenme degıl bence benımde var gunlerdır bayağı araştırdım yanı çoğu sağlıklı gebelıkte de yaşanıyormuş eskı kan olabılır ne bıleyım kkmyasalda ben taze kan dıye bılıyorum hep stres yapma Allah büyük

Lekelenmeye göre mı buna karar veriyor madem öyle neden progestan başlamış ikisi çelısıyor her lekelenme degıl bence benımde var gunlerdır bayağı araştırdım yanı çoğu sağlıklı gebelıkte de yaşanıyormuş eskı kan olabılır ne bıleyım kkmyasalda ben taze kan dıye bılıyorum hep stres yapma Allah büyük
Evet cnm yasaniyor lekelenme de kisa suruyor normalde ya bnm uc gundur var iste hafta sonu diye gidemedim biryere nasibi yokmus

Nasip cnm bunun acisini atlatayim da hayirlisiyla icimden bisey koptu sanki
Üzülme canım nasip değilmiş ya elden bişi gelmez bende bugun rahatsızdım hastanede beklerken bakayım dedim gördüm yazını çok üzüldüm ama gelecek ay gebe kalman kolaylaşır en azından yumurta dölleniyor artık onu biliyoruz hayra yoralım ❤️😞

Back
X