Selam kızlar 2 aydır adet olmuyorum normalde düzenli 27 28 gün arayla geliyordu. 2 aydır adet olmayınca gebelik testi alıp yaptım ilk 1 haftalık gecikmede hiçbir sonuç alamadım ertesi gün teste baktığımda çift çizgi olduğunu gördüm ve bunu yaşayan bir hamile varmış bizde tabi hastaneye gittik ama gene hamile değilmişim eşimde çok üzüldü ve birdaha gebelik testi almıcaz dedik. Ayrıca o kuruma çizgisiymiş sonradan öğrendim Olayın üzerinden 2 ay geçti. Sonrasında birliktelik yaşadık ama en son ben 2 hafta önce test almaya karar verdim testi yaptığımda ise çift çizgi ama bir tanesi çok silik çıktı gene hamile değilim diyerek kendimi geçiştirdim. Taki bir haftadır karnımda seyirme böyle kalp atması gibi bir his olana dek başım çok dönüyor ve gece yattığımda bazen mide bulantım oluyor sabahlarıda canım hiçbir şey yemek istemiyor 4 gün önce de mutfakta bir koku alıyordum eşime burası ne kokuyor diye öğüre öğüre sordum hiçbir şey kokmuyor dedi aslında hep o kokuları çok net algılardı havalandırırdı ama ben o kokudan rahatsız olarak 3 kez deterjanlı su ile yerleri sildim eşim deterjan kokuyor desede bir koku aldım ve o koku gitmedi bir türlü burnumdan. Dünde gene böyle otururken karnımda seyirme tarzı damar atması tarzında birşey oldu sonra birden ağlamaya başladım durduk yere eşimde çok şaşırdı niye ağlıyorsun birşey yokken dedi bugünde aynı şekilde çok ağladım ama hiçbir şey yok ve akıntım var dünde kahverengi lekelenme oldu karnım aşırı kaşınıyor sırtım çok ağrıyor yürürken belim kopacak gibi ortadan ikiye ayrılıyor sanki sürekli uykum var hep yorgunum halsizim bazen adet olacakmışım gibi ağrım oluyor karnımda kasığımda bunlara baktığımda karşıma hep hamilelik çıkıyor. Ha bu arada 2 gün öncesinde tatlı krizim tuttu böyle canım tatlımsı birşeyler istedi dünde pizza çekti canım. Sizce ben hamilemiyim veya bunları yaşayan anneler gebeler varmı aramızda ? Bu arada kendim anneyim zaten daha öncesinde doğum yaptım o hamileliğimdede böyle şeyler yaşamıştım ama 5.aydan yada 6.aydan sonra yaşadım şuan herşey için çok erken gibi geliyor birisi beni aydınlatabilirmi test alıp heveslenip tekrardan hevesimin kursağımda kalmasını da istemiyorum cevap verirseniz çok sevinirim
Gebelik testi yapamayacağım çünkü kanamam gelmiş biraz önce ama benim kızımdada üstüne kirlenmiştim kanamam gelmişti adet olduğumu sanmıştım ama üstüne görme diyorlarmış bunu şuan gerçekten bilmiyorum bir kaç gün bekleyeceğim artık merakla
Gebelik testi yapamayacağım çünkü kanamam gelmiş biraz önce ama benim kızımdada üstüne kirlenmiştim kanamam gelmişti adet olduğumu sanmıştım ama üstüne görme diyorlarmış bunu şuan gerçekten bilmiyorum bir kaç gün bekleyeceğim artık merakla